Вхід | Реєстрація

У ВФСТ «Колос» обговорили план подальшої роботи, спрямованої на розвиток спорту в районі

У ВФСТ «Колос» обговорили план подальшої роботи, спрямованої на розвиток спорту в районі

17 квітня за участі голови райдержадміністрації Таміли Шевченко в адмінприміщенні районного стадіону «Колос» відбулась підсумкова нарада інструкторів по спорту сільських громад району,  яку провів голова місцевого осередку ГО ВФСТ «Колос» в Кобеляцькому районі Віталій Детюк.

В ході наради він доповів присутнім: про підсумки роботи місцевого осередку громадської організації фізкультурно-спортивного товариства «Колос» за І квартал поточного року; про підсумки проведення районних спортивно-масових заходів та про участь наших спортсменів в  обласних та всеукраїнських змаганнях. Також було обговорено питання подальшої роботи, спрямованої на розвиток спортивного життя району.

В свою чергу, голова райдержадміністрації Таміла Шевченко подякувала присутнім інструкторам за активну роботу та високі спортивні результати в різних видах змагань.

Також вона повідомила, що наприкінці минулого року на рівні області була створена федерація футболу Полтавщини, яку на даний час очолює голова Полтавської ОДА Валерій Головко. 

З метою подальшої участі наших команд в обласних змаганнях, була створена громадська організація "Кобеляцька районна федерація футболу", яку за результатами голосування членами установчих зборів, очолив Олег Решетило.

 — Хотілося б, аби Кобеляцький район в загальному рейтингу оцінювання роботи в галузі «Фізична культура і спорт» у цьому сезоні посів кращу сходинку, ніж минулого року. Головне, для цього у нас є можливості та бажання. До перемоги треба йти всім разом! — підсумувала голова РДА.


Автор: Прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 квітня 2018, 10:58 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації