Вхід | Реєстрація

Їм довіряють у тринадцяти країнах Європи, довіртесь і ви

Їм довіряють у тринадцяти країнах Європи, довіртесь і ви

Пам'ятайте, як у фільмі "Королева бензоколонки" Людмила Добрийвечір висміяла Тараса, водія «уазика» з кінопересувки, за його неохайний зовнішній вигляд і сам автомобіль. Прислів'я "Зустрічають по одягу, а проводжають по розуму" давно побутує серед слов'янських народів. І це стосується всього, що оточує людину. Будь то кур'єр, який привіз вам посилку чи документи, а у самого автомобіль не прибирався роками, чоловік неголений і голову не завадило б помити. Чи кафе, у якому ви вирішили випити кави і обговорити важливі справи з компаньйоном, а приміщення задимлене від котлет, які смажать на кухні. Чи офіс, у якому брудні стільці, на столах шар пилу, а на станах відбитки пальців, які клієнти і працівники залишали протягом десяти років. Погодьтесь, знаходитись у такому середовищі бажання зникає відразу.

Про це, до речі, майже 60 років тому наголошувала та ж Людмила Добрийвечір. Героїня радянської кінокомедії, котра працювала на автозаправній станції, весь час просила начальника АЗС змінити дизайн приміщення і прилеглої до нього території. Також вона наголошувала на покращенні умов для відвідувачів кафе, що функціонувало поряд із автозаправною станцією. І хоча ні директору, ні працівниці кафе ці ідеї не подобались, навіть по фільму було видно, що Людмилині нововведення схвально сприймалися клієнтами заправки. Ех, якби в ті часи Добрийвечір був доступний Інтернет і вона знала адресу компанії Nowy Styl Group, яка дуже легко запам’ятовується nowystylgroup.com.ua. Професіонали цієї компанії розробили б для приміщень АЗС такий дизайн, що вона була б найбільш популярною на автотрасі Київ — Харків.

 

Чому потрібно звертатись у Nowy Styl Group

Компанія Nowy Styl Group спеціалізується на плануванні приміщень, проектуванні їх дизайну, підборі та виготовленні різноманітних моделей меблів і оздоблювальних матеріалів. Враховуються всі побажання клієнтів, меблі доставляються за місцем призначення і збираються на вказаному об’єкті.  

Перший і головний пріоритет цієї компанії полягає в тому, що за 20 років із невеликого сімейного бізнесу компанія Nowy Styl Group перетворилась у одну з найвідоміших у Європі. Спеціалісти компанії пропонують комплексні рішення для офісів, аудиторій і навіть величезних стадіонів. Компанії, яка об’єднує сім найвідоміших брендів, довіряють у тринадцяти європейських країнах.

Якщо ви бажаєте, щоб клієнти оцінили дизайн та меблі у вашому офісі, тоді обов’язково потрібно скористатись послугами компанії Nowy Styl Group. Адже варто пам’ятати, що зустрічають по зовнішньому вигляду. Повірте, оцінивши дизайн офісу, клієнти стовідсотково залишаться працювати саме з вами.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 квітня 2018, 11:19 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації