Вхід | Реєстрація

Новосанжарське відділення поліції очолив житель Кобеляк

Новосанжарське відділення поліції очолив житель Кобеляк

1 травня особовому складу підрозділу представили нового керівника Андрія Полонського.

До того, як отримати підвищення по службі, Андрій Полонський працював старшим оперуповноваженим сектору кримінальної поліції Кобеляцького ВП. Згодом перейшов у Лубенський відділ поліції. Останнє місце роботи поліцейського —Лохвицький ВП, де Полонський очолював сектор кримінальної поліції і був заступником начальника відділу.

Згідно з інформацією на його сторінці в соціальній мережі Фейсбук, поліцейський народився 12 грудня 1989 року. Освіту здобув у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Має звання капітан поліції.

Відповідно до щорічної декларації, Андрій Полянський має дружину Світлану, яка працює прокурором у Кобеляцькій місцевій прокуратурі. Зареєстрований у селі Дашківка Кобеляцького району. Фактично проживає в Кобеляках. Особистого житла не має. Є власником земельної ділянки площею 6 гектарів, яка розташована в Ревущеному. Володіє двома автомобілями: Мерседес-Бенц E-320 1997 року випуску та Рено Кенго 2007 року випуску. За минулий рік заробив 131 815 гривень.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 травня 2018, 14:55 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації