Вхід | Реєстрація

Ремонт не страшний, коли можна замовити прибирання

Ремонт не страшний, коли можна замовити прибирання

Напевно, у кожної людини слово "ремонт" асоціюється з величезною кількістю будівельних відходів, пилюкою та брудом, які з’являються під час робіт. І в більшості випадків лякає не сам процес зміни приміщення, а прибирання, яке чекає на власника приміщення кожного вечора, коли його залишає ремонтна бригада. Особливо проблемно прибирати, коли ти мешкаєш у квартирі. Мало того, що по всіх кімнатах треба зібрати залишки будматеріалів і вимити підлогу, так це доведеться робити і в під’їзді. Дійсно, доки виносиш із квартири пакети зі сміттям, устигаєш добряче наслідити на східцях, у ліфті та на сходовій клітці. І найголовніше, що доки тривають ремонтні роботи, доти ти чергуєш на стількох поверхах, скільки проходиш, аби звільнити квартиру від будматеріалів. Це справжня проблема. Та навіть коли ремонт завершився, для власника квартири починається новий квест, який має назву "провести генеральне прибирання". Знову недоспані ночі, поганий настрій, проблеми на роботі.

Та всього цього можна легко позбутися, зайшовши в Інтернеті за адресою https://magnus.in.ua/poslugi/pribirannya-pislya-remontu/. Клінінгова компанія Magnus пропонує якісне прибирання будь-яких приміщень після ремонту. Я переконався у цьому на власному досвіді.

 

Українська ціна = європейський сервіс

Минулого року ми відзначали чергову річницю після завершення школи. Наш колишній однокласник Вадим навчався у Львові і залишився там працювати. Якраз напередодні запланованої зустрічі він став власником трикімнатної квартири в місті лева. На радощах, Вадим запросив усіх бажаючих приїхати до нього, аби відзначити одразу дві гарні події в його житті. У результаті на поїздку згодились вісім чоловік. Ми з іншим однокласником загрузились у автомобілі і дорогою почали збирати товаришів по парті. До речі, Вадим теж їхав зі мною, адже приїздив у наше місто на родинне свято. Перед виїздом він розповів, що днями у нього завершився ремонт, але залишки будівельних матеріалів так і залишились валятись по кімнатах. Та він замовив прибирання після ремонту, яке мають провести працівники клінінгової компанії Magnus. Мовляв, скористатись послугами компанії йому порекомендував львів’янин, з яким Вадим давно приятелює. Той наголошував, що  співробітники Magnus якісно виконують свою роботу в кожній кімнаті. Ідеально прибирають кухню, включаючи духовку і холодильник, та санвузол. Вони не залишають за собою жодної пилинки.

Я скептично до цього віднісся і по приїзду в Львів навіть зайшов в магазині у відділ побутової хімії та придбав найнеобхідніше для прибирання. Та коли ми зайшли в квартиру, всі дуже приємно здивувались. Адже львів’янин сказав правду про клінінгову компанію Magnus. Клінери провели ідеальне прибирання. А обійшлося таке чудове прибирання досить дешево. Вадим підмітив, що українська ціна, але європейський сервіс. 

Сьогодні ремонт завершився в моїй квартирі. І я жалкую, що в нашому місті немає представництва Magnus. Їх спеціалістам дійсно можна довірити прибирання. І ремонт хочеться робити майже щодня.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 травня 2018, 15:17 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації