Вхід | Реєстрація

В Котельві спіймали студентку, яка обікрала 11 домівок

В Котельві спіймали студентку, яка обікрала 11 домівок
Котелевські правоохоронці затримали студентку одного з вищих навчальних закладів Полтавщини, яка «спустошила бюджет» одинадцяти Котелевських родин. Затримали 23-річну злодюжку працівники сектору карного розшуку Котелевського райвідділу міліції 03 вересня 2009 року по гарячих слідах, одразу після вчинення останньої квартирної крадіжки.
Буквально через декілька діб правоохоронці довели причетність Ольги (ім'я змінено) до вчинення низки таємних викрадень матеріальних і грошових цінностей з осель котелевчан, вчинених у 2007-2009 роках. Майже за три роки «квартирних колядувань» дівчина залишила «колекцію» відбитків долонь, пальців рук на дверях, вікнах, шкатулках і навіть сліди крові на віконному склі, які зрештою і прискорили процес ідентифікації особи, підозрюваної у вчиненні 11 крадіжок.
За фактами квартирних крадіжок (ч. 3 ст. 185 КК України) порушено 10 кримінальних справ. Наразі відомо, що молода котелевчанка проникала до квартир через вікно, вираховуючи час відсутності господарів житла. Ольга віддавала перевагу ювелірним виробам із золота та готівці. Попередня оцінка завданої матеріальної шкоди становить близько 80 тисяч гривень.

Автор: Прес-служба ГУ МВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 вересня 2009, 14:22 | Котельва | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації