Вхід | Реєстрація

У Кобеляцькому районі підписані перші договори про співробітництво громад

У Кобеляцькому районі підписані перші договори про співробітництво громад

11 червня відбулося урочисте підписання договорів про співробітництво територіальних громад Кобеляцького району. Цього дня в залі засідань райдержадміністрації зібрались сільські голови одразу шістьох сільських рад: Озерянської, Григоро-Бригадирівської, Комендантівської, Лучківської, Шенгурівської та Світлогірської.

З  метою покращення стану пожежної безпеки, запобіганню виникненню пожеж та нещасних випадків під час них на території згаданих сільських рад укладено та підписано договір про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільного фінансування (утримання) підприємств, установ та організацій комунальної форми власності «МПК №2 села Озера» та договір про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільного проекту «Гарантована пожежна безпека громад південно – західної частини Кобеляцького району».

А голови Світлогірської, Комендантівської, Лучківської, Григоро-Бригадирівської сільських рад ще підписали договір у формі реалізації спільного проекту «Покращення привабливості Кобеляцького району, шляхом розвитку сільського туризму». Метою реалізації цього проекту є збереження унікальних природних комплексів Кобеляцького району, забезпечення  умов для рекреації та розвитку зеленого туризму, проведення еколого-просвітницької роботи.

В підсумку, голова райдержадміністрації Таміла Шевченко привітала присутніх та зазначила, що реалізація даних проектів стане успішним прикладом для розвитку інших громад району. І висловила сподівання, що зовсім скоро й інші сільські ради скористаються такою можливістю.


Автор: Прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 червня 2018, 14:35 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації