Вхід | Реєстрація

У Кременчуці виявили повішеного чоловіка зі зв’язаними руками

У Кременчуці виявили повішеного чоловіка зі зв’язаними руками

У Кременчуці вранці 26 червня знайшли повішеного 27-річного хлопця зі зв'язаними руками. Як повідомляє прес-служба Кременчуцького відділу поліції, тіло молодого чоловіка виявили у дворі приватного будинку на вул. 1905 року.

Співробітники «Благоустрою» на місці розповіли інформаційному агенству «Телеграф», що вранці прийшли на роботу о 06.30. Одна з жінок пішла полити квіти, і побачила хлопця, який висів на газовій трубі . Після цього вони викликали поліцію. Пізніше на місце приїхала дівчина, місцеві сказали, що це знайома покійного, вона дуже сильно кричала.

У поліції повідомили, що видимих ​​слідів насильства на тілі покійного не виявили. Вирішується питання про порушення кримінальної провадження у ст. 115 (умисне вбивство).


Автор: Юлія Волинська, «Кременчугский телеграфЪ»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 червня 2018, 11:51 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації