Вхід | Реєстрація

«Кошти для пільгового лікування та зубопротезування чорнобильцям є і будуть»

«Кошти для пільгового лікування та зубопротезування чорнобильцям є і будуть»

Про це на сторінці Кобеляцької центральної районної лікарні в соціальній мережі Facebook повідомив завідувач поліклінічним відділенням Валерій Коробейник.

«Між адміністраціями центральної районної лікарні, Центру ПМСД, Центральної районної аптеки №146 та керівництвом управління соціального захисту населення налагоджена співпраця щодо використання коштів постраждалим від аварії на Чорнобильській АЕС для пільгового амбулаторного лікування за рецептами лікарів.

Відрадно, що для наших ліквідаторів та переселенців з зони аварії на ЧАЕС було знайдено сприйнятний та дієвий компроміс: щомісячно від 6 до 8 чорнобильців отримують ліки на загальну суму близько 1900 — 2000 гривень.

Кошти будуть виділятися і надалі. Зокрема, помісячно: серпень – 2162 грн., вересень – 2809 грн., жовтень 1194 грн., листопад 1964 грн., грудень 1935 грн.

Запрошуючи постраждалих від аварії на ЧАЕС (І, ІІ та ІІІ категорії), хочу нагадати, що перед випискою ліків необхідно пройти огляд та зробити запис у сімейного лікаря, а також пройти медогляд на 2018рік.
Також варто додати: щомісячно виділяються кошти в сумі від 773 до 2397 гривень для пільгового зубопротезування чорнобильців.

Крім того, відділенням реабілітації постраждалих від аварії на ЧАЕС Полтавської обласної клінічної лікарні щомісячно надаються путівки для відновного лікування. Зокрема, кобелячан запрошують за путівками на 9 та 20 серпня», — йдеться в повідомленні.


Автор: Прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 липня 2018, 11:46 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації