Вхід | Реєстрація

У 10 освітніх закладах Миргорода встановлять «розумні» лічильники

У 10 освітніх закладах Миргорода встановлять «розумні» лічильники

7 серпня у Миргороді відбулося планове засідання робочої групи з реалізації проекту Європейського Союзу “Модернізація виробництва, постачання та споживання теплового району в місті Миргород (MO.GE.DI.CO)”.

У зустрічі взяли участь Олег Микільченко – представник ПАТ “Полтаваобленерго”, Юрій Ігнатченко – представник ОКВПТГ “Миргородтеплоенерго”, Олена Котлярська – директор компанії ТОВ “ФІАТУ”, переможці конкурсу із підключення до системи автоматичного online-моніторингу, представники відділів міської ради та представники 10 навчальних закладів, повідомляють у міській раді.

Обговорили реалізацію одного з компонентів проекту, а саме модернізацію вузлів обліку тепла та електроенергії в 10 освітніх закладах, які є найбільшими споживачами енергії. Вислухали представників енергопостачальних організацій щодо технічних рішень по встановленню необхідного обладнання.

Дані з лічильників мають автоматично передавати свої показники через інтернет в єдину систему. Доступ до даних споживання матимуть як самі освітні заклади, так і представники енергопостачальних підприємств та міської ради. Інформаційна система енергомоніторингу ТОВ “ФІАТУ”, яка вже використовується в місті з 2012 року, спроможна функціонувати з автоматичною передачею показників, а не ручним введенням – в цьому запевнила керівник компанії Олена Котлярська.

Цій зустрічі передувала клопітка підготовча робота. Технічний експерт проекту Ярослав Кривопиш підготував технічне завдання із підключення до системи автоматичного online-моніторингу бюджетних будівель в м. Миргород. Техзавдання було допрацьоване та погоджено  Командою проекту та Командою підтримки проекту.

Також, проведено конкурс з вибору виконавця робіт. У ході засідання робочої групи фахівці обговорили питання заміни, модернізації та монтажу лічильників теплової та електричної енергії у 10 навчальних закладах міста. Олена Котлярська зауважила, що компанією “ФІАТУ” буде надана технічна підтримка ОКВПТГ “Миргородтеплоенерго” та ПАТ “Полтаваобленерго” –  по автоматичному online-моніторингу–диспетчеризації.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 серпня 2018, 09:59 | Миргород | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації