Вхід | Реєстрація

Завдяки «Master-Plus», сім’я Климентів залишилась зі своїм холодильником

Завдяки «Master-Plus», сім’я Климентів залишилась зі своїм холодильником

Із постійним ростом цін на товари і послуги, більшість українців не в змозі купувати велику побутову техніку за одну зарплату. Тому доводиться або кілька місяців відкладати на запланований товар, або брати його у розстрочку чи в кредит.

Сім’я Сергія Клименка також відноситься до тієї категорії, яка збирає кошти на побутову техніку і надзвичайно бережно ставиться до неї під час експлуатації. Кілька років тому він придбав новий холодильник. Консультанти магазина запевнили Клименка, що чоловік обрав надійний холодильний агрегат, якого вистачить для потреб сім’ї.

Та цьогорічні літні зливи та буревії, які призводили до перепадів електроенергії, негативно позначились на холодильнику. Від різкого скачка електрики у пристрої вийшов із ладу клапан подачі води. І виявилось, що його досить складно замовити.

Ситуацію ускладнював той факт, що Клименки проживали за 100 кілометрів від найближчого сервісного центру. А тому довелось звертатись до місцевих фахівців. Звичайно, що Сергій Клименко засмутився з цього приводу, адже попереду його сім’ю чекало нове фінансове випробування.

На щастя, працівник майстерні, куди звернувся чоловік, зумів відшукати запчастину на сайті https://master-plus.com.ua/holodilnik/klapana_vodyi/. Майстер розповів власнику холодильника, що клапан подачі води подає рідину в пристрій.

— Елемент під’єднується до генератора та контейнера, який охолоджує воду, — сказав спеціаліст. — За допомогою електромагніта клапан приходить у дію. А управляється клапан від генератору льоду і дозатору води. Потік рідини контролює спеціальний поршень, який вмонтовується в холодильний агрегат.

Як пояснив працівник майстерні, на несправність клапана подачі вказує витік води з холодильника. Аби механізм працював повноцінно, тиск у системі має становити 1,4 атмосфери. У разі, коли тиск відповідає нормі, а клапан і надалі не закривається, це означає, що він вийшов із ладу і потребує зміни.

— Крім того, на несправність клапана для подачі води може вказувати той факт, що свою роботу припинив генератор льоду. У вашому випадку саме ця причина і вказала на те, що слід замінити клапан. Вам пощастило, що в інтернет-магазині «Master-Plus» ця деталь була в наявності, — наголосив спеціаліст.

Та на цьому пошук запчастин не завершився. Під час огляду холодильника фахівець виявив, що згоріла кнопка увімкнення світла. Її, до речі, теж він замовив на цьому ж сайті https://master-plus.com.ua/holodilnik/knopki/.

— Хоча така деталь не впливає на роботу холодильника, але Вам, як власнику, доставлятиме незручності, — сказав спеціаліст. — Зрозуміло, що продукти агрегат охолоджуватиме й надалі, а от роздивитись, де вони лежать, без світла буде значно складніше. 

Отак, завдяки працівнику майстерні й інтернет-магазину «Master-Plus», сім’я Климентів залишилась зі своїм холодильником.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 серпня 2018, 16:00 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації