Вхід | Реєстрація

У Полтаві євангельські християни реконструювали страту Ісуса Христа та його воскресіння

У Полтаві євангельські християни реконструювали страту Ісуса Христа та його воскресіння

«Сучасна Християнська Церква» провела традиційну акцію, щоб нагадати про події 2-тисячної давнини.

У Полтаві представники «Сучасної Християнської Церкви» на Театральній площі провели вже традиційну для себе акцію, щоб нагадати про розп’яття та воскресіння Ісуса Христа. Роль господа виконував пастор церкви Євген Антонець. Він носив на собі справжній дерев’яний хрест в оточенні «римських воїнів».

— Це свято зробив Сам Бог! Христос Воскрес! І тільки Христос — наша Пасха! — говориться на сторінці учасників акції в мережі Facebook.

Нагадаємо, що на сесії Полтавської міської ради 19 лютого депутати більшістю голосів надали у річну оренду приміщення на вулиці Чураївни, 1/1 «Сучасній Християнській Церкві».


Автор: Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 квітня 2019, 13:41 | Полтава | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації