Вхід | Реєстрація

«Слуга народу»: хто балотується на Полтавщині по мажоритарних округах

«Слуга народу»: хто балотується на Полтавщині по мажоритарних округах

ЦВК ще не оприлюднила список всіх зареєстрованих. Але вже відомо, хто подав документи для реєстрації від партії «Слуга народу» на мажоритарних округах, зоерема, і по Полтавській області.

 

 

Список кандидатів в одномандатних округах Полтавської області:

 

Округ № 144 – Нальотов Дмитро Олександрович
Закінчив Полтавський Національний педагогічний університет ім. В.Короленка за спеціальністю «Практичний психолог, соціальний педагог». Підприємець та директор мережі атракцій для активного відпочинку.

 

Округ № 145 – Боблях Андрій Ростиславович
Закінчив Рівненський державний гуманітарний університет за спеціальністю «Прикладна математика». Підприємець.

 

Округ № 146 – Урін Фелікс Олександрович
Закінчив Інститут економіки та нових технологій, а також Київський Національний університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю «Правознавство». Адвокат. Представник ЗеКоманди на президентських виборах у Полтавській області.

 

Округ № 147 – Дудник Сергій Сергійович
Закінчив Кременчуцький університет інформаційних технологій і управління за спеціальністю «Філологія». Оглядач новин та подій, незалежний журналіст, блогер.

 

Округ № 148 – Ляшенко Анастасія Олексіївна
Закінчила Полтавський педагогічний університет ім.В.Короленка за спеціальністю «Українська мова та література». Підприємець. Засновник, головний редактор суспільно-політичного часопису громадських об’єднань Полтавщини. Голова громадської організації «Об’єднання «Наша спільна справа».

 

Округ № 149 – Касай Костянтин Іванович
Закінчив Полтавський державний технічний університет імені Юрія Кондратюка за спеціальністю «автомобільні дороги та аеродроми». Директор компанії з будівництва доріг. Засновник громадської організації «Команда СДС моторспорт».

 

Округ № 150 – Мовчан Олексій Васильович
Закінчив Національний університет «Києво-Могилянська академія» за спеціальністю «Фінанси та кредит», Український католицький університет за спеціальністю «Державне управління», а також Київську школу економіки за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування». Заступник начальника відділу управління проектами та програмами Державного підприємства «ProZorro.Продажі». Учасник ГО «Клуб молодих реформаторів». Півфіналіст конкурсу з відкритих даних «Open Data Challenge» та учасник проекту Нові Лідери на ICTV.

 

Округ № 151 – Березін Максим Юрійович
Закінчив Сумський державний університет за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування». Директор комунального підприємства «Муніципальна варта» Кременчуцької міської ради Полтавської області. Заступник з міжнародних відносин керівника Всеукраїнської спілки учасників АТО, бойових дій та миротворчих місій. Учасник бойових дій в АТО в складі  ЗСУ. Учасник Іловайських подій.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 червня 2019, 15:08 | Полтавщина | Політика
1. ИВЕН / 23 червня 2019, 12:48
длячого потрібно ВИБИРАТИ МАЖОРИТАРНИКІВ-(всі вони не бідні-отже нехай купляють собі місце біля корита)...а одержані гроші на зниження тарифів

якби всіх депутатів заставили купувати собі депутатське місце-то в нас би тариф на ГАЗ був би найменшим у ЄВРОПІ....
2. Чудо Юдо / 23 червня 2019, 13:40
1.ИВЕН
«якби всіх депутатів заставили купувати собі депутатське місце-то в нас би тариф на ГАЗ був би найменшим у ЄВРОПІ.... »

Думаю не все так просто.
Якби вони ще й кровні віддавали за депутатське місце, то дорвавшись до користа хотіли б собі повернути цю суму втроє :)
Хоча насправді "купівля місця" і так відбувається - он нам то Дзідзьо везуть, то аспірин роздають. Хто більше на слуху - того народ і вибирає. Вливання грошей у місце іде повним ходом.
3. orakul / 23 червня 2019, 15:33
2.Чудо Юдо
«Хто більше на слуху - того народ і вибирає»

Бач, в тебе і здраві мислі є. У нас от Вітка виберуть, а потім будуть голосити що їх знову одурили.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації