Вхід | Реєстрація

У Кобеляцькому районі стався жахливий злочин

У Кобеляцькому районі стався жахливий злочин

У вівторок 23-річний чоловік зґвалтував малолітню дівчинку.

27 серпня мешканець Світлогірського 1996 року народження зайшов на гостини до знайомої місцевої жительки, яка виховує 6-річну дівчинку. Удома в неї відбувалось застілля.

Зі слів чоловіка, він попрощався зі знайомою і збирався йти, коли її донька визвалась провести його. Дорогою світлогірець зґвалтував дитину.

Правоохоронці затримали злочинця в той же день. Відкрите кримінальне провадження за частиною 4 статті 152 ККУ «Зґвалтування». За вчинення дій сексуального характеру щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, на злочинця чекає позбавлення волі від 8 до 15 років.

Раніше чоловік притягувався до кримінальної відповідальності. Він перебуває на умовному терміну покарання.

Дівчинку госпіталізували в Кобеляцьку центральну районну лікарню. Експертиза має встановити, які сексуальні дії до неї вчиняв ґвалтівник.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 серпня 2019, 14:25 | Кобеляки | Кримінал


1. Ltava / 28 серпня 2019, 15:43
"Раніше чоловік притягувався до кримінальної відповідальності. Він перебуває на умовному терміну покарання."
Дивно що він ще й досі живий:(( В деяких країнах та у відповідних релігійних напрямках правосуддя було б миттєвим :(( А головне питання до судді що прийняла рішення про умовний термін покарання такому ублюдку за попередній злочин, не видно було яка скотина ?:((
2. Zorn / 28 серпня 2019, 16:28
1.Ltava
«А головне питання до судді що прийняла рішення про умовний термін покарання такому ублюдку за попередній злочин, не видно було яка скотина ?:(( »

Додайте, що за цього ублюдка відповідають соціальні служба та люди в погонах, які повинні його перевиховувати. Треба такий Закон щоб і вони несли відповідальність, якщо їхні піднаглядні скоюють злочини. А то наглядачі то конкурси на асфальті влатовують, то книжечки в бібліотеці гортають. Рецедиву злочинців дуже багато. Печеним залізом треба карбувати повагу до Закону. Каструвати таких нелюдів, а не анкетування їм проводити.
3. Ltava / 28 серпня 2019, 16:44
2.Zorn
« Треба такий Закон щоб і вони несли відповідальність, якщо їхні піднаглядні скоюють злочини. »

Такі закони є але не має людей які б вимагали застосування цих законів :((
4. ИВЕН / 28 серпня 2019, 17:43
3.Ltava
«Такі закони є але»


це не ЗАКОН- якщо його не виконують-

але для чого тоді потрібна ПРОКУРАТУРА-вона ж для того і поставлена -щоби вести НАГЛЯД за дотримуванням законів---(і вцьому випадку ймовірно буде вірно поставити запитання ПРОКУРАТУРІ-які дії вона вчинила про недопустимість даних випадків...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації