Вхід | Реєстрація

Олексій Гончарук: Сума в платіжці за тепло може знизитись до 30%

Олексій Гончарук: Сума в платіжці за тепло може знизитись до 30%

Уряд ухвалив рішення, яке дозволяє перерахувати тариф та зменшити суму в платіжці за тепло до 30%. Це результат спільної роботи уряду та виконання доручення Президента України Володимира Зеленського.

Так, відсьогодні теплопостачальники можуть перерахувати платіжки. За попередніми розрахунками, платіжка за грудень може бути вже нижча на 30%. Від міста до міста цифра може різнитись.

За словами Прем'єр-міністра Олексія Гончарука, всі відповідні інструменти для проведення перерахунку сьогодні Уряд  надав місцевій владі.

«Щойно на Раді розвитку громад і територій звернувся до міських голів та органів місцевого самоврядування, аби вони провели відповідні перерахунки. Українці повинні відчути зміни у своїх платіжках вже зараз, а не через 3-5 років. Ми дали необхідний механізм. Тепер  відповідальність – на владі на місцях», – зауважив Олексій Гончарук.


Автор: Департамент комунікацій Секретаріату Кабінету Міністрів України


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 грудня 2019, 10:40 | Полтавщина | Суспільство
1. stepan / 25 грудня 2019, 11:10
охренітельне вирішення питання - а нехай за всіх платять місцеві бюджети. А гроші на то де взяти? Замість обіцяних проривів в економіці маємо чергових робінгудів - все забрати і відати бідним, а в кого завтра забирати будуть? пиздоболи
2. Beri Mor / 25 грудня 2019, 11:46
1.stepan
« пиздоболи»

Та ще й "задньоприводні".
3. orakul / 25 грудня 2019, 21:56
1.stepan
«охренітельне вирішення питання - а нехай за всіх платять місцеві бюджети.»

А де таке написано? Там написано про перерахунки і якийсь механізм. Може то вказівка менше красти, бо в тарихви вписують все, що можна і що не можна. От був би Ісип при владі вже б тарихв на воду десять разів підняли. Простий приклад. Зараз кругом продають розрахункові книжечки і гідні гейропейці їх гідно купують. А всі ті книжечки справно включені до тарихвів - на воду, на газ, на електрику, на водовідведення. Крім того Полтававодоканал ще морочить голову з перевіркою лічильників води, які їм не належать і до яких вони не мають ніякогісінького відношення. А в Полтаві вони вимагають робити перевірку за кошти мешканців, коли закон Про метрологію говорить про те, що покупець не ходить на базар із своїми вагами і їх не первіряє, так і з лічильниками. Це дещо не по темі, але на теплопостачанні теж справно крадуть. Може тут хто підкаже як крадуть. Наприклад, можуть красти субсидії. Ну от у нас по газу майже в усіх були переплати не по одній тисячі гривень. Куди дівались ті гроші? Думаєте повертались в бюджет? По газу тут видно по лічильнику, а по теплу - нічого не видно. Все справно кралось надавачем послуги.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації