Вхід | Реєстрація

Експрес-новини

КРГО «Сила громади» організовує засідання круглого столу на тему «Охорона правопорядку в Кобеляках – спільна справа громади». Запрошуються представники влади, правоохоронних органів, політичних партій, громадських організацій та небайдужі і активні громадяни. Захід проводиться в залі засідань міської ради 10 березня о 15.00

25 лютого відбулася звітно-виборча конференція районної ради ФСТ «Колос» (смт. Нові Санжари). За її підсумками головою організації знову обрали Віктора Рибалка.

Вже цього року у Новосанжарському районі буде реорганізована процедура медичних оглядів школярів — повідомила головний лікар ЦРЛ Ольга Гиря. Тепер бригади медиків не їздитимуть по школах, а самі учні протягом червня-серпня повинні будуть пройти медкомісію у поліклініці до початку навчального року.
26 лютого у спортзалі Новосанжарського НВК пройшов районний турнір з гандболу серед шкільних команд. В підсумку перемогу одержали гандболісти Руденківки.

Останніми днями по місту Кобеляки почала поширюватися інформація про відключення від електропостачання артеріальних свердловин, із яких споживачам подається питна вода. Як повідомив міський голова, станом на середу, 3 березня, ця проблема ліквідована шляхом проведення взаємозаліків між «Водоканалом» та «Полтаваобленерго».

Крім «Водоканалу», найбільшими боржниками перед енергетиками залишаються «Міська сервісна служба», відділ освіти, районна прокуратура та райвідділ внутрішніх справ.

Продовжується збір коштів для увічнення пам’яті Миколи Касьяна. Станом на 1 березня на спеціальному рахунку акумульовано 31 тисячу гривень.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 березня 2010, 12:50 | Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації