Вхід | Реєстрація

На деревах виросли яйця

На деревах виросли яйця

Напередодні великодніх свят парк Центральний, що в Кобеляках, прикрасили писанками.

Як повідомляється у соцмережі Фейсбук, на сторінці Кобеляцької міської ради, в парку " Центральний" встановлено Пасхальну композицію. Встановлювали її силами працівників міськради, а розписом декоративних яєць займалися працівники міських дитячих садків, шкіл та Будинку творчості.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 квітня 2020, 15:26 | Кобеляки | Цікаве


1. Ltava / 11 квітня 2020, 16:51
Був такий при Сталіні «АКАДЕМІК» Лисенко при якому теж на деревах яйця росли ))))))))) Неучами Ви були - неучами осталися)))))))))
2. Selena2017 / 11 квітня 2020, 19:41
От хто б мені пояснив : чому влада нині так підлабузницьки заграє з церквою ? В Санжарах всі церковні свята вперемішку з язичницькими відзначаються на широку ногу сАме владою , а віри ж в цьому ні на гріш. Мабуть, гріхи сверблять
3. orakul / 11 квітня 2020, 21:36
2.Selena2017
«От хто б мені пояснив : чому влада нині так підлабузницьки заграє з церквою ?»

Чи й не біном Ньютона. Церква пасе табуни пришелпуватих овець. Це якщо по простому. Можна складніше й повніше пояснити.
4. Fuks / 13 квітня 2020, 07:31
Ну вистава.Хіба крашанки вішають на дерево.Вони повинні в пасхальному кошику і на покуті стоять.Кощунство якесь.Знов пір під час чуми.карантин,гулять нікому не можна,вони яйця повісили...Де....зм якийсь.
5. orakul / 13 квітня 2020, 08:49
4.Fuks
«гулять нікому не можна,вони яйця повісили.»

А ти хотів щоб шкурки від обрізання повісили? Не все зразу. Ну повісили яйця, тіпа по ситуації, тіпа народ пойме, домислить. А воно всі напали. Будьте милосердні впереді свято воскресіння господнього. І козак ще каже що ми не пришелепки.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації