Вхід | Реєстрація

У медзакладах Полтавщини посилили карантин

У медзакладах Полтавщини посилили карантин

У лікарнях Полтавської області посилили дотримання карантинних заходів. Відповідне рішення прийняли на засіданні оперативного штабу щодо протидії коронавірусу зранку 21 квітня.

Таке рішення прийняли через поширення коронавірусної інфекції у Кременчуцькій центральній районній лікарні. Там захворіли 26 медпрацівників, повідомив на брифінгу 21 квітня перший заступник голови Полтавської ОДА Дмитро Лунін.

“У Кременчуцькій ЦРЛ хворіють 26 медпрацівники, 16 з них почуваються нормально, без симптомів. Усі медпрацівники в задовільному стані.  Сьогодні о 9-й годині ранку було засідання оперативного штабу, де ухвалили рішення щодо посилення карантинних заходів у медзакладах області. Там не допускатимуть сторонніх людей, посилять дезінфекцію та користування засобами індивідуального захисту, контролюватимуть стан здоров’я медперсоналу. Така ситуація у Кременчуцькій лікарні виникла тому, що десь не дотримувались карантинні норми. Тому звертаюсь до жителів області: без нагальної потреби не йдіть до медзакладів, залишайтесь вдома та викликайте сімейних лікарів”, – повідомив Дмитро Лунін.

Номери телефонних гарячих ліній: “медична”: 0800-505-032, щодо питань соцзахисту – 0800-500-620.

Також у Полтаві працює гаряча лінія для громадян, які повернулися з-за кордону: (050)505-29-59



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 квітня 2020, 15:39 | Полтавщина | Спорт і здоров'я


1. Ltava / 21 квітня 2020, 19:21
«"""» Тому звертаюсь до жителів області: без нагальної потреби не йдіть до медзакладів, залишайтесь вдома та викликайте сімейних лікарів”, – повідомив Дмитро Лунін."""

Помирайте дома !!!!!!!!!!Не портіть статистику !!!!!!!!!
2. Filon / 21 квітня 2020, 19:36
Мене найбільше "усміхнуло", що кобеляцьких медиків, які контактували із нібито інфікованим дідусем не тестують на коронавірус. І на хіба тоді оцей весь цирк.
3. Ltava / 21 квітня 2020, 19:52
"На хіба ?" - якщо усі медичні працівника протестуються то завтра не буде нікого в медичних закладах , усі проби будуть позитивними)) (Кременчуцька райьонна лікарні ) , тому краще не ризикувати )))
4. Filon / 21 квітня 2020, 20:48
3.Ltava
«На хіба ?" - якщо усі медичні працівника протестуються то завтра не буде нікого в медичних закладах , усі проби будуть позитивними)) (Кременчуцька райьонна лікарні ) , тому краще не ризикувати )))»

Тут погоджуюсь на сто відсотків. Такі да, як кажуть в Одесі.
5. orakul / 21 квітня 2020, 21:02
"“У Кременчуцькій ЦРЛ хворіють 26 медпрацівники, 16 з них почуваються нормально, без симптомів. Усі медпрацівники в задовільному стані"
Енто нада панімать, що навіть лікарі не можуть сховатись від клятого вірусу? Так фулі тоді нам в намордниках ходити? А з іншого боку, може хто пояснить як це так - безсимптомно? Ці тіпа хворий, але думаєш що здоровий? Так скоро кожноого будуть хапати і ставити діагноз. Ну хто владі невгодний, томудіагноз, ось мовляв тест, ось папір. Усьо - на растрел с последующім сожєнієм.
Я то розумію, що в намордниках нам треба, бо ми тіпа як собаки, дресировані... големи, блін. Розумію і те, що частина лікарів піщла на сдєлку і згодилась, щоб ім написали отой ковід. План горить, та й треба ж привід, тіпа хвакти, для продовженя тіпа карантину. Цікаво потім буде. Отут один тпа кот радить підприємцям на майбутнє як відусужувати збитки. Цікаво, наші підприємці будуть на це здатні, чи вонм тільки по часті майданів та волонтерств. А бабло велике можна буде відсудити. Тільки хто його поверне? Все йде до того, що ребята з влади скоро самі порозбігаються. Посилання на catmotya.blogspot.com

Змінено 21.04.2020, 22:02
6. orakul / 21 квітня 2020, 22:34
2.Filon
«не тестують на коронавірус. І»

Кобеляки - великий хутір. Не стали ризикувати і протестували в Кременчуці. Все таки яке не яке а місто. Та й Дніпро там глибоке, не Ворскла, якщо хтось із медиків язиком лищнє ляпатиме.
Цитата: "..британская газета «Телеграф» (The Telegraph) сообщила шокирующую новость, которая вышла под заголовком «Возникла задержка в тестировании на коронавирус после того, как в тестовых наборах был обнаружен Covid-19».... В официальном письме фирмы утверждалось, что вирус был найден в ключевых комплектующих теста, а именно в зондах и капсулах, поставляемых из США."
Кумедія ще тільки починається. «Новічок» спочиває.
Посилання на inforuss.info
7. Ltava / 22 квітня 2020, 13:14
6.orakul
«Кумедія ще тільки починається. «Новічок» спочиває.»


"Новачок " - отруєння в Англії ?
8. orakul / 22 квітня 2020, 13:48
7.Ltava
«
"Новачок " - отруєння в Англії ? »

Та ти мене не затуркуй, тут і без тебе дєятєлєй хватає. Ніт, щоб таки щось допомогти. Таки «Новичок» Посилання на www.bbc.com
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації