Вхід | Реєстрація

Коли можеш придбати одяг, що сподобався, а не який підійшов

Коли можеш придбати одяг, що сподобався, а не який підійшов

Чи замислювалися ви, наскільки складно жити в соціумі людині в тілі. Уявіть, що, проживаючи в невеликому місті, вона навіть не має можливості придбати якісні й стильні речі. Адже серед безлічі вітрин і вивісок магазинів одягу фактично відсутні такі як «Одежда больших размеров». А якщо вони й зустрічаються, то асортимент товарів залишає бажати кращого. Чи іншими словами — просто жахливий. Здається, що одяг для великих людей шиють або студенти училищ, або засуджені.

То як бути людям у тілі: носити «відстійний» одяг чи опановувати самим професію швеї?

 

Увесь світ на фітнесі, всі худнуть

Протягом певного періоду в більшості країн світу сформувався своєрідний культ стрункості. На кожному показі моди колекції одягу презентують виключно худощаві моделі. У соціальних мережах можна зустріти сотні фітнес-блогерів, як жінок, так і чоловіків, які розповідають:

  • про правильне харчування;
  • про фізичні вправи на різні частини тіла;
  • про режими дня, Що допоможуть схуднути і так далі, і тому подібне.

Їхні влоги переглядають мільйони людей по всьому світу. І більшість із цих підписантів мріють мати саме таке тіло, як у їх кумира.

Не слід забувати про рекламні ролики на телебаченні й у Інтернеті, де товари й послуги рекламують виключно стрункі ведучі.

Іноді здається, що уві навколо сидять на роздільному, правильному і низькокалорійному харчуванні та бажають про одне — пожити хоч якийсь період свого життя дуже стрункими.

 

Загадковий «комсомольський трикотаж» і розмірі, що не відповідають дійсності

Та насправді люди в тілі «рулять світом». Великих людей чимало і їх зовсім не парить, що по телевізору транслюють кілька років поспіль програму «Зважені й щасливі».

Як показує практика, таку категорію людей по-справжньому турбує той факт, що досить складно придбати одяг відповідних розмірів. Підтвердженням цього являються пошукові мережі, де одним із найпоширеніших є запит «одежда больших размеров». На цю проблему звернув увагу наш дописувач та житель містечка Сергій Світлов.

Чоловік розповів:

— При зрості 190 сантиметрів я важу 120 кілограмів. Для мене справжній вирок придбати собі стильний одяг відповідного розміру. У містечкових магазинах продавці лише розводять руками. Відправляють на ринок, де мені пропонують «комсомольський» трикотаж. Це одяг загадкової якості, який, за легендою, шиють у Горішніх Плавнях. Тому доводиться шукати одяг в інтернет-магазинах. Але і це не так легко, оскільки вказані на фото розміри часто не відповідають тим, що є насправді.

 

«Раджу всім, хто такий великий, як і я, стати клієнтом «Богатиря»  

Сергій поділився своєю невеликою радістю. Справа в тому, що після довгих пошуків магазинів одягу, він нарешті знайшов той, де люди в тілі зможуть придати якісні товари, що їм пасуватимуть. Магазин «Богатир» реалізує одяг для великих людей. Компанія пропонує величезний асортимент товарів від світових брендів. Новинки, про які ще довгий час не дізнаються власники містечкових магазинів, можна придбати на https://bogatir.com.ua/ за доступними цінами вже сьогодні.

— Нарешті я теж можу придбати той одяг, що мені сподобався, а не той, що підійшов. Це дійсно круто! Раджу всім, хто такий же великий, як і я, стати клієнтом «Богатиря».  

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 листопада 2020, 18:32 | Козельщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації