Вхід | Реєстрація

Реклама в транспорті не дорого та ефективно

Реклама в транспорті не дорого та ефективно

Сьогодні багато підприємців намагаються використовувати всі доступні можливості, які зможуть допомогти отримати прибуток та просувати бізнес. Однією з таких можливостей є розміщення реклами в транспорті. Чому? Просто транспортом щоденно користується досить багато потенційних споживачів. Подібну рекламу можна розміщувати як всередині салону транспортного засобу, так і зовні. На перший погляд усе просто, але чи може бути реклама у транспорті універсальною? Чи підійде вона для будь-якого бізнесу?

 

Що таке реклама у транспорті

Перш за все реклама у транспорті, друга назва якої: транзитна реклама — це зображення рекламного характеру або текстові повідомлення відповідного змісту, призначення яких — звернути на себе увагу потенційного споживача, розміщені в транспорті (всередині або зовні). Така реклама, без сумніву, може мати масовий вплив, тобто діяти на окремих людей, або навіть на цільові групи. Вона досить популярна у підприємців, що продають товари широкого вжитку (одяг, взуття, продукти, косметика та ін.) або надають популярні послуги (стоматологія, медицина, індустрія краси та т.п.).

Для розміщення подібної реклами підприємцям зовсім необов'язково спілкуватися з власниками транспортних засобів, досить лиш звернутися до компанії за посиланням - https://stickerman.com.ua, яка візьме на себе вирішення усіх організаційних та адміністративних питань. Зазвичай рекламні агенції вже мають домовленості з власниками транспортних засобів, а також суттєві знижки у великих транспортних компаніях (автопарки, тролейбусне або трамвайне депо та т.п.).

 

Яким чином привернути увагу людей до реклами в транспорті

Не дивлячись на те, що реклама в транспорті має досить високий рівень впливу та широке охоплення, перед розробкою рекламної кампанії рекламодавцю доведеться врахувати велику кількість різноманітних факторів, які будуть сприяти її ефективності. Для того, щоб вкладені в рекламу кошти принесли користь бізнесу, треба виконати кілька простих правил:

  1. Правильно обрати формат реклами в маршрутках, адже саме це буде гарантувати увагу потенційного споживача.
  2. Визначити, якими видами транспорту користується переважна більшість потенційних споживачів.
  3. Звернутися до рекламної агенції, де зможуть грамотно розробити дизайн рекламних носіїв (плакати, листівки, плівка та ін.), або створити привабливе рекламне відео.

Варто пам'ятати, що використання стандартних речень та фраз ("кращий товар", "найнижча ціна", "висока гарантія якості")  — не найкращий варіант. Для реклами в транспорті найбільше підійдуть короткі та влучні фрази. Теж саме буде актуальним і для відеороликів.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 грудня 2020, 16:01 | Полтавщина | Суспільство
1. natalya rozak / 24 вересня 2021, 11:20
Посилання на bukvy.com.ua - власне виробництво з виготовлення вивісок з пінопласту
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації