Вхід | Реєстрація

Розпочато поточний середній ремонт автодороги Т-17-05 Лохвиця-Гадяч

Розпочато поточний середній ремонт автодороги Т-17-05 Лохвиця-Гадяч

Розпочато ремонт автодороги Т-17-05 Лохвиця-Гадяч – це перший масштабний ремонт за майже 50 років. Про це повідомили в Службі автомобільних доріг у Полтавській області.

Роботи проходять зі сторони Лохвиці до Гадяча. Наразі триває холодне фрезерування пошкоджених шарів дорожнього одягу. Після цього буде проведено підсилення основи шляхом влаштування шару регенерації та укладено два шари асфальтобетонного покриття, встановлено нові дорожні знаки, нанесено розмітку.

На даній ділянці працює компанія «Альтком».

Автомобільна дорога Т-17-05 Лохвиця – Гадяч споруджена в 1962-1965 роках. З 1971 по 1973 рр виконувалася реконструкція автодороги, в процесі якої було підсилено існуючий дорожній одяг та виконано уширення земляного полотна і проїзної частини.

Здебільшого по автошляху Лохвиця – Гадяч – Охтирка – КПП «Велика Писарівка» здійснюються перевезення сільськогосподарських вантажів, продукції та техніки нафтогазового комплексу, будівельних матеріалів. Інтенсивність руху сягає до 3000 транспортних засобів на добу.

Загальна протяжність автошляху – 164,3 км, в межах Полтавської області – понад 73 км.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 квітня 2021, 12:21 | Гадяч | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації