Вхід | Реєстрація

У Полтаві ЗАЗ протаранив патрульний автомобіль

У Полтаві ЗАЗ протаранив патрульний автомобіль

Вчора, близько 21-ї години, на вулиці Половки, сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими за участю автомобіля ЗАЗ та службового автомобіля патрульної поліції.

Водій транспортного засобу ЗАЗ при обставинах, які з’ясовуються, скоїв наїзд на припаркований службовий автомобіль Peugeot.

Внаслідок зіткнення двоє патрульних, які перебували в авто, отримали ушкодження та були шпиталізовані з попередніми діагнозами ЗЧМТ.

За результатами проходження огляду водія ЗАЗ у лікаря-нарколога стало відомо, що чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння. Інспектори склали на нього протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Обставини ДТП встановлюються.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 травня 2021, 09:52 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації