Вхід | Реєстрація

Ремонт дороги між Кобеляками й Галями коштував 150 тисяч

Ремонт дороги між Кобеляками й Галями коштував 150 тисяч

Відповідну інформацію редакція отримала на онлайн-майданчику державних закупівель «Прозорро».

Кілька тижнів тому пресслужба Кобеляцької міської ради повідомила, що бригада підприємця із Золотоноші Лева Маргаряна провела ямковий ремонт автодороги від Кобеляк до Біликів. А 14 травня директор комунального підприємства «Водоканал Плюс» підписав договір на виконання робіт із згаданим підрядником. Точніше — одразу три договори. Адже згідно інформації, вказаній у них, дорожники ремонтували автошлях у межах населених пунктів, від конкретно визначених будинків.

Поточний ремонт дорожнього покриття в Кунівці, від будинку № 1 до будинку № 20, коштував міському бюджету 48 359 гривень, або 519,99 за квадрат. Усього бригада Маргаряна відремонтувала 93 квадратних метри дороги.

У сусідньому населеному пункті, Ліщинівці, дорогу ремонтували по вулиці Кобеляцькій, від будинку № 32 до № 47. Відремонтована площа дороги на один квадратний метр більша, ніж у попередньому договорі. Загальна вартість — 48 879 гривень.

Ремонт 95 квадратних метрів автошляху в Галях коштував 49 815 гривень.

Отож, усього на дорогу від Кобеляк до Біликів витратили 147 053 гривні.

Гарантійний термін на надані послуги з ремонту асфальтного покриття становить 1 рік.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 травня 2021, 11:31 | Кобеляки | Фінанси
1. КАМаз / 23 травня 2021, 22:10
От цікаво до яких пір цей пахан буде уникати тендерів. Як би взяв хтось і поміряв в Кунівці наприклад від будинку 1 до будинку 20 чи є там 93 квадрати. Бо ці квадрати від Кобеляк і до Кунівки вклдені, що є порушення.
2. Чудо Юдо / 23 травня 2021, 23:27
Ага, як все-таки гарно зорі зійшлися: який шмат дороги у нас не візьми - все вміщається у суму 49 з лишнім тисяч!
Ну прямо немов люди ями вибивали спеціально так, щоб мер не заморочувався із тендерами! :)
3. FreemEn / 29 травня 2021, 00:09
Дробив і дробити буду!!
Лозунг протяжністю у 7 років)
Справа в тім, що МЕР не при ділах, зря набираєтесь) там є директор водоканалу, він все підписує і є замовником, доволі ризикованим і може трохи суїцидальним, як на мене .. підписує все.. а СанСаньок тут до чого, він гроші виділяв через сесію,ну не тратив же
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації