Вхід | Реєстрація

Діагностика потребує використання надійного обладнання

Діагностика потребує використання надійного обладнання

Будь-який курс лікування починається з постановки діагнозу, тому роль діагностики відіграє ключову роль в питаннях грамотного та ефективного лікування. Сьогодні активно впроваджуються нові методики та вдосконалюються вже існуючі. Державні лікарні та приватні клініки, постійно розширюють перелік обладнання для проведення обстежень. Незалежно від стану здоров'я, рекомендують проходити періодичні профілактичні дослідження всього організму, не кажучи вже про наявність скарг. Державні медичні установи не завжди мають у своєму розпорядженні необхідну техніку і тому звертаються пацієнти в приватні клініки та кабінети.

 

Перевірена німецька медтехніка від офіційного дистриб'ютора

Часом, технічне оснащення закладу має більше значення, ніж вартість послуг, особливо якщо поблизу немає інших установ, що пропонують подібні послуги. Керівники клінік розуміють важливість медтехніки і намагаються забезпечити себе, хоча б найбільш затребуваними моделями. Компанія ТОВ «АФС Медицинтехнік» - це офіційний представник Philips Healthcare, одного з найавторитетніших виробників діагностичного обладнання. Прямі поставки гарантують найнижчі ціни, до того ж працюють програми лізингу. Фахівці доставлять техніку, проведуть монтаж, навчання співробітників, запустять апарати.

 

Обладнання для сучасної діагностики та лікування

Говорячи про найбільш ефективні та затребувані системи діагностики, то це обстеження за допомогою апаратів для:

  • ультразвукових досліджень;
  • магнітно-резонансної томографії;
  • комп'ютерної томографії;
  • ангіографії;
  • рентгену.

Дані методики дозволяють вивчити абсолютно всі органи та системи організму людини, включаючи й головний мозок. Також сучасні апарати об'єднує те, що процедури абсолютно безпечні. Те ж УЗД призначається регулярно протягом усього періоду вагітності. А за допомогою аніографів, здійснюється хірургічне втручання при лікуванні будь-яких судин.

 

Техніка під різні цілі

На сайті компанії afsmt.com.ua представлений не просто асортимент надійної німецької техніки, але є можливість підібрати обладнання, виходячи з різних завдань. В першу чергу, стосується це функціональності. Якщо це великий діагностичний центр, найкраще підійдуть багатофункціональні моделі, що дозволяють здійснювати комплексні обстеження. Невеликі клініки і кабінети, доцільно оснащувати менш складним системами, що на якості роботи ніяк не відбивається. Актуальна портативна техніка, сканери УЗД наприклад, можна використовувати при відвідуванні пацієнтів на дому або в бригадах швидкої допомоги.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації