Вхід | Реєстрація

Європа не хоче впускати вакцинованих Covishield, але декілька країні погодились на це

Європа не хоче впускати вакцинованих Covishield, але декілька країні погодились на це

Єврокомісія не рекомендує в'їзд мандрівників, вакцинованих індійською AstraZeneca, але сім країн ЄС дозволили це в індивідуальному порядку.

Кілька європейських країн дозволили впускати іноземців, щеплених вакциною Covishield, яка серед іншого широко застосовується в Україні.

Про це повідомляє BBC, посилаючись на власні джерела.

У їх число увійшли 7 країн ЄС – Австрія, Німеччина, Словенія, Греція, Ірландія, Іспанія і Естонія, а також Ісландія та Швейцарія.

На це рішення вплинула умова індійської влади – Делі пригрозило не впускати мандрівників, вакцинованих виробленими в ЄС вакцинами, якщо Євросоюз вчинить аналогічно.

Нагадаємо, що на загальноєвропейському рівні в ЄС дозволено впускати туристів, щеплених від COVID-19 вакцинами, схваленими Європейським агентством лікарських препаратів. Це розробки від Oxford/AstraZeneca, Moderna, Pfizer/BioNTech і Johnson & Johnson.

Covishield – вакцина AstraZeneca, вироблена в Індії за сертифікатом. Для неї потрібний окремий дозвіл, а наразі Єврокомісія рекомендувала не впускати вакцинованих цим препаратом.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації