Вхід | Реєстрація

Як оформити автоцивілку в Україні?

Як оформити автоцивілку в Україні?

Кожному водієві в Україні необхідно мати поліс автоцивільної відповідальності. Які умови його оформлення сьогодні та яку компенсацію можна отримати в разі ДТП?

 

Способи оформлення автоцивілки

Автоцивілку можна отримати за допомогою страхової компанії двома способами:

  • в офісі;

  • онлайн.

Ви можете поїхати в офіс компанії, ознайомитися з програмами страхування та оформити поліс. Паперові документи можна одразу забрати з собою. А онлайн автоцивілка не вимагає поїздок в офіс та особистої зустрічі з менеджерами. Для її оформлення достатньо надіслати в страхову електронного листа з необхідними документами. Вже за 5-7 хвилин ви зможете отримати електронний поліс, що діє так само, як і паперовий. 

Тобто один і той же документ можна оформити і дистанційно, і особисто. Вони мають однакову вагу і дають ті ж самі гарантії у страхових випадках, тому різниця лише в комфорті та витраченому часу.

 

Як вибрати вигідну програму страхування? 

Автоцивілку в Україні можна оформити на різних умовах. Програми відрізняються не лише сумою внеску, але й сумою виплати в страхових випадках. У стандартних пропозиціях ви отримуєте до 130 тис. грн на збитки кожному потерпілому та до 260 тис. грн за шкоду для життя і здоров'я. 

За статистикою, у більшості випадків ДТП збитки виявляються значно більшими за 130 тис. грн. Тому є сенс обрати програму страхування з додатковими виплатами. Такі програми пропонує страхова компанія ARX. Вона має 26-річний досвід роботи і регулярно виплачує компенсації своїм клієнтам, сума яких може становити від 50 тис. до 1 млн грн. Найбільші виплати передбачено програмами «Все включено» та «Добровільна автоцивілка».

«Все включено» — це продукт, який складається з ОСЦПВ, КАСКО «Прямий захист» та «Добровільної автоцивілки». За умовами програми, ви можете отримати додаткове покриття збитків від 500 тис. до 1 млн грн.

«Добровільна автоцивілка» також передбачає додаткове покриття, сума якого може складати від 50 тис. до 1 млн грн. Менеджери компанії завжди на зв'язку і готові пояснити додаткові умови оформлення ОСЦПВ в ARX.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 липня 2021, 12:26 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації