Вхід | Реєстрація

Гра з Lego приносить користь і задоволення

Гра з Lego приносить користь і задоволення

Науково доведено, що дитяча пам’ять, мислення, увага і мова краще за все розвиваються у грі. Тривалий час спеціалісти вивчали іграшки, які найкраще підійдуть для моделювання цікавих ігор. Вони прийшли до висновку, що за всіма показниками  лідирує продукція данського бренду Lego. Протягом кількох останніх років конструктори цієї торгової марки за державні кошти закупляють для Нової української школи. Їх під час навчального процесу діти використовують на різних предметах.

Компанія Lego, розуміючи важливість і популярність своєї продукції, створює іграшки й конструктори для дітей віком від 2 до 16 років. Хоча дорослі навіть у похилому віці із задоволенням разом із дітьми та онуками складають конструктор від Lego.

Широкий попит на продукцію Lego призвів до того, що чимало не добропорядних виробників почали виготовляти схожу продукцію. Такі іграшки вирізняються низькою якістю матеріалів, часто екологічно небезпечні. Тому фахівці рекомендують купувати Lego конструктори й іграшки в інтернет-магазині «MYplay» https://myplay.ua/lego. На сайті компанії представлений широкий асортимент справжньої гарантованої продукції світового бренду, що відповідає всім стандартам і санітарним вимогам. А оскільки далеко не всі мають можливість відвідати спеціалізований магазин Lego, інтернет-магазин «MYplay» стане у нагоді, аби батьки мали змогу порадувати своїх дітлахів оригінальними іграшками.

Тим більше, що на myplay.ua конструктори Lego розділені за такими категоріями:

  • віковими обмеженнями дитини,
  • стать (хлопчик, дівчинка, іграшка унісекс),
  • хітовими серіями і тематикою.

Крім того, у інтернет-магазині діють акційні пропозиції, що дає можливість придбати улюблену Lego-іграшку за дуже вигідною ціною.

 

Переваги іграшок і конструкторів Lego

Головний принцип продукції данського виробника базується на моделюванні і конструюванні іграшки. Дитина має змогу створити довільну модель або ту, що зображена на інструкції.

З допомогою деталей конструктора у дитини виробляється дрібна моторика рук. Малеча, яка постійно грається Lego, по мірі свого дорослішання змінює деталі від більших (Lego Duplo для дітей до 5 років) до дрібніших, постійно проектуючи нову іграшку.  

Прийнято вважати, що діти дуже непосидючі і нетерплячі. Та коли малеча сідає збирати конструктор данського виробника, вони стають найбільш посидючими і урівноваженими. Жоден його не зможе так зосереджуватися на зайнятті.

Варто повторитися, що під час конструювання у дітей розвивається увага, пам’ять, логічне мислення, уява, орієнтація в просторі й творчість.

Зараз літо і в дітей дуже багато вільного часу. Не варто марнувати його на перегляд мультфільмів чи грою на комп’ютері. Замовте для вашого чада Lego-конструктор у інтернет-магазині «MYplay» та зробіть його найщасливішим у світі. І пам’ятайте, що гра має приносити не лише задоволення, а й бути корисною.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 липня 2021, 20:14 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації