Вхід | Реєстрація

Як увійти у Паріматч

Як увійти у Паріматч

Parimatch, мабуть, сміливо може очолити список найпопулярніших і затребуваних букмекерських контор в Україні, а також в деяких сусідніх країнах. Заклад працює вже більше 25 років, більшу частину з яких, БК працює виключно через інтернет, відкинувши наземні заклади. З цього з'являється цілком резонне питання, як увійти на сайт, щоб скористатися всіма його перевагами. У цій статті докладно буде розібрано як зробити в Парі матч вхід.

 

Інструкція по входу в Парі матч за допомогою комп'ютера

Насамперед треба розглянути те, як увійти в Парі матч за посиланням https://qroom.com.ua/ та авторизуватись. В сучасний час, смартфони знаходять все більше популярності, проте, багатьом гравцям і користувачам все ж зручніше користуватися десктоптною версією сайту, а не мобільною. Увійти можна за допомогою спеціального додатку, який можна встановити в пам'ять комп'ютера, так і просто можна зайти через сайт. Не важливо, що вибрати, адже алгоритм дій буде схожий. Для входу потрібно зробити наступне:

  1. Зайти на головну сторінку сайту або включити додаток.
  2. У верхньому правому куті знайти велику кнопку «Увійти» і клікнути по ній.
  3. Ці дії перенесуть в нове вікно, де потрібно буде заповнити 2 важливих рядки.
  4. У перший рядок вводимо номер свого мобільного, або адресу електронної пошти.
  5. Нижче пишемо пароль, придуманий раніше при реєстрації і тиснемо на іконку «Вхід».

Якщо все введено вірно, користувач перенесеться в особистий кабінет, і на цьому Парі матч вхід буде здійснений. Для більш швидкого входу, можна зберегти свої дані в браузері і скористатися автозаповненням. Крім того, вхід буде кілька днів діяти сам по собі.

 

Вхід в особистий кабінет за допомогою мобільного телефону

Сайт Парі матч стара версія за посиланням https://www.zhitomir.info/news201051.html був схильний до численних модифікацій. Гравці високо оцінюють як старий, так і оновлений варіант офіційного сайту Паріматч. Оптимізований майданчик, на думку експертів у сфері гемблінга, цілком здатний конкурувати з кращими європейськими букмекерськими конторами.

Смартфони стають все більш популярним засобом для здійснення ставок через інтернет. З цієї причини, букмекерська контора Паріматч створили мобільний додаток, а також версію сайту адаптовану під екрани смартфонів. Вхід в мобільну версію, так і через сайт працюють за схожим принципом, але є деякі дрібні зміни на початковому етапі. Інструкція входу можна побачити нижче:

  1. Зайшовши на сайт потрібно знайти кнопку «Вхід», яку можна побачити у верхній частині сторінки. А ось в додатку буде кнопка входу при першому запуску.
  2. Потрібно тапнуть по ній і відкриється нове вікно, де будуть два рядки.
  3. У верхній потрібно ввести свій e-mail, або номер телефону або індивідуальний платіжний номер.
  4. Нижче вводимо свій пароль і тиснемо «Увійти».

Після всіх перерахованих дій, вхід буде здійснено. В особистому кабінеті можна буде поповнити рахунок, зробити ставки, зіграти в казино або ж вивести виграні гроші.

Варто пам'ятати, що мобільний додаток на андроїд можна скачати тільки з офіційного сайту, в той час як для айфона є у фірмового магазину. Програма для смартфона має низку переваг перед сайтом. Наприклад, все працює швидше, інтерфейс простіше і логічніше, а також не варто турбуватися про те, що його заблокують.

 

Можливі помилки входу в особистий кабінет

Іноді може бути не здійснений Парі матч Україна вхід, так як можуть бути певні неприємності, здатні цьому перешкоджати. Найчастіше це ті проблеми, які можна легко і швидко вирішити, чи ж потрібно просто чекати. Нижче будуть описані основні помилки і те, що з ними робити.

Найчастішою проблемою, яка виникає при вході, є не правильне введення своїх даних. Користувачеві потрібно уважно перевірити свої дані, а також подивитися яка мова включенена на ПК і чи вимкнена клавіша Caps Lock.

Іноді може бути проблеми зі входом на сервер, це помилка на стороні самої контори. Таке трапляється вкрай рідко і тут потрібно лише почекати, або ж звернутися в підтримку користувачів.

Якщо ж гравець просто забув свій пароль, то потрібно скористатися функцією його відновлення. Вона дозволить за допомогою електронної поштової скриньки або ж номера мобільного телефону, відновити свій пароль.

 

Підсумок

Стаття докладно описує всі варіанти того, як зробити вхід в Парі матч. Розібрано як заходити через телефон, так і персональний комп'ютер. Крім того, користувачі дізналися, як вирішити певні проблеми, які можуть виникнути під час входу в профіль.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації