Вхід | Реєстрація

На зміну звичним будматеріалам прийшло декоративне оздоблення

На зміну звичним будматеріалам прийшло декоративне оздоблення

У 1960-х роках було видано цикл оповідань радянського письменника Віктора Драгунського «Денисчині розповіді». У одному з оповідань під назвою «Зверху вниз, навскоси» головний герой Денис Корабльов освоював професію маляра, витративши повний бочонок з фарбою, який залишили працівники. Денис встиг пофарбувати не тільки багатоквартирний будинок, у якому він мешкав, а й свою подружку Оленку, постільну білизну товариша Мишка, дісталося навіть керуючому будинком Олексію Акимовичу, який був одягнений у білий костюм. Читаючи цю розповідь, багато хто відзначає радянський мінімалізм в інтер'єрі. Будинок зверху пофарбований однотонною фарбою, в квартирах поклеєні непомітні шпалери, двері, вікна і підлога — пофарбовані білою і коричневою фарбами відповідно. Усі квартири виглядають однаково тьмяно, без смаку й оригінальності. Переглядаючи радянські фільми тих часів, відразу хочеться сказати: компанію Elf-decor вам у допомогу потрібно. З її палітрою унікальних декоративних покриттів жодна квартира не була б схожа на іншу. Про бліді шпалери і запах фарби навіть у «совкові» часи всі забули назавжди.

Замість цих будівельних матеріалів використовували б кращу декоративну.

Адже Elf-decor — це:

  1. екологічно чисті й надійні матеріали,
  2. застосовуються як для зовнішніх, так і для внутрішніх робіт,
  3. матеріали відповідають українським та міжнародним стандартам якості
  4. продукція міцна і стійка до забруднення,
  5. всі матеріали паро проникні, що унеможливлює появу грибка і цвілі,
  6. відповідає світовим тенденціям у декорі та дизайні.

 

Що особливого в декоративному оздобленні

Фахівці Elf-decor пропонують покриття на основі високоякісного вапна. Протягом 20 років компанія займається виробництвом та реалізаціє будівельних матеріалів, розробленням дизайну та ремонтом будівлі «під ключ».

На офіційному сайті компанії за посиланням https://elf-decor.com/ru представлені кращі зразки декоративних покриттів для стін і полів.

Разом із продукцією Elf-decor можна створити матовий, глянцевий кольори, металік, венеціанська штукатурка, бетон, мармур, камінь та багато інших варіантів.

Плитка, ламінат і лінолеум більше не в тренді, так як їм на зміну прийшла наливна підлога від Elf-decor. Ідеальне кварцове покриття, що здатне витримати значні навантаження.

Так, уявний хлопчик Денис Корабльов жив у середині минулого століття. Та якби він був нашим сучасником, то замість банального однотонного фарбування стіни створив би мурал.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 липня 2021, 13:25 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації