Вхід | Реєстрація

Що варто скуштувати на Прикарпатті та де замовити піцу в Івано-Франківську

Що варто скуштувати на Прикарпатті та де замовити піцу в Івано-Франківську

Територію держави прийнято ділити за адміністративно-територіальним устроєм. Подорожуючи Україною, в кожній області можна знайти свої відмінності й особливості: акцент, одяг, традиції. Крім того, кожен регіон славиться національною стравою. І хоча борщ — це споконвічно українська страва, але в кожній області його готують за особливим рецептом. Те ж саме стосується вареників, холодцю, сала, налисників, дерунів, капусняку і домашньої ковбаси. Та не дивлячись на достатньо широке меню національних страв, українці все частіше зупиняють свій вибір на закордонній кухні.

 

Smaki-Maki — смачнюча піца за ексклюзивними рецептами

Особливо популярною стравою стала італійська піца. Тобто, якщо гопку, гулянку, голубці чи банош, якими славиться Івано-Франківщина, навряд чи зустрінеш у закладах громадського харчування Донеччини, Полтавщини чи Житомирщини, то піца у Франківську подається у багатьох кафе. Лише готують її в різних закладах теж по-різному. І коли раптом вам доведеться побувати в культурному центрі Прикарпаття, а організм вимагатиме національної італійської страви, не варто витрачати час на пошуки піцерії, одразу робіть замовлення в онлайн-сервісі Smaki-Maki. У закладі готують найсмачніші суші та піци на Галичині, до того ж за авторськими рецептами шеф-кухаря, який отримали найвищі оцінки у численних споживачів.

Послідовність дій дуже проста:

  1. Переходите за посиланням https://smaki-maki.com/picza/ на офіційний сайт сервісу Smaki-Maki.
  2. Обираєте один або кілька варіантів піц із двох десятків пропозицій, вказавши їх розмір і начинку.
  3. Робите замовлення і очікуєте на швидку доставку смачнючої піци від кращих кухарів.
  4. Сервіс працює цілодобово сім днів на тиждень, а доставка виконується не довше, ніж за 29 хвилин.

Та все ж не забувайте, що Прикарпаття славиться унікальними блюдами, що сподобаються кожному туристу.

 

ТОП страв Гуцульщини

Візитною карткою Прикарпаття вважається страва з кукурудзяного борошна, сметани, копченого сала й бринзи, що називається банош. Вона не лише смачна і ситна, а ще й надзвичайно калорійна.

У основі апетитної здоби — книша лежить кукурудзяне борошно. Родзинки випічці додає бринза, змішана з часником і зеленню. Деякі господині в якості начинки для книша використовують  картоплею, капусту, сало.

Любителям салатів варто скуштувати шухи. Ця страва складається з буряка, нарізаного соломкою, маринованих опеньок, смаженої цибулі й чорного меленого перцю.

Узагалі, більшість гуцульських страв містять молочні продукти, що робить їх дуже корисними.

Тепер вам відомо, що варто скуштувати на Прикарпатті та де замовити піцу в Івано-Франківську.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 серпня 2021, 14:31 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації