Вхід | Реєстрація

Піцца: просто до геніальності

Піцца: просто до геніальності

Якщо й застосовувати вираз про те, що «все геніальне – просте», то саме до опису піци він підходить найкраще. Випечене тісто плюс помідори – в сумі виходить страва, яка є можливо найпопулярнішою у всьому світі. Піцу їдять не лише в Європі та США, вона завоювала усі континенти, любов до неї не знає кордонів, вікових чи расових обмежень. І Україна не є виключенням.

Львів, як і годиться тримає пальму першості у популяризації усяких європейських смаколиків. Піца – не виключення. Її у місті Лева люблять і вміють готувати. А ще – красиво пакувати і швидко доставляти клієнтам. Достатньо набрати в пошуковику  «піца Львів», а потім зробити замовлення. Як правило розумні цифрові системи виведуть на Смакі Макі.

І це й не дивно. Адже  компанія працює на ринку Галичини і всього заходу України вже більше п’яти років. А справжньою родзинкою фірми є не лише ексклюзивний смак страви, а те, що вона завжди є свіжою. Секрет тут простий – кілька пекарень, які розташовані по всьому місту та налагоджена кур’єрська доставка.

Окрім того враховуючи кулінарні тренди Smaki-Maki повсякчас розширює асортимент фірмових смаколиків. Серед страв:

  • класична піца;
  • піца для вегетаріанців;
  • суші та роли.

 

Краще не сперечатися, а мовчки їсти

Історики від кулінарії д цього часу сперечаються про те, коли з’явилася перша піца, яка страва стала її прототипом.

Історики можуть сперечатися ще до безкінечності. Зрештою ж, для більшості землян абсолютно не важливо хто, коли і як випік першу піцу.

Для людей головне те, що це смачно, недорого і поживно. Та ще й корисно. Адже інгредієнти піци такі як помідори, інші овочі та морепродукти нівелюють можливу шкоду «швидких» вуглеводів. Тому цією стравою із задоволенням ласують навіть ті люди, хто потерпає від цукрового діабету.

До речі, японці, які є своєрідними ортодоксами в кулінарії і мають безліч власних ексклюзивних страв, теж закохалися в піцу. І навіть пропонують у своїх закладах варіанти, коли клієнт може самостійно додати в страву все, що забажає.

Українці в такому випадку швидше за все додали б сала із часником. Хоча, цілком можливо, що такий рецепт вже існує. Просто він ще недостатньо «розкручений».

А ось Smaki-Maki широку популярність вже має. І матиме її до того часу, доки люди будуть полюбляти піццу. А скільки це продовжуватиметься в часі? Напевне доти, доки існуватиме людство. А це ще дуже довго.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 серпня 2021, 12:54 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації