Вхід | Реєстрація

На трасі Київ-Харків зіткнулися дві вантажівки

На трасі Київ-Харків зіткнулися дві вантажівки

Дорожньо-транспортні пригоди сталися 17-го серпня на Миргородщині та Полтавському районі. За обома фактами поліція проводить слідчі дії.

За попередньою інформацією, 17-го серпня, о 21:20 години,  на 34 км автодороги Київ-Харків, поблизу села Лобачі, водій автомобіля «ДАФ», 1962 року народження, спочатку допустив зіткнення з відбійником, а потім – автомобілем «МАН», під керуванням водія, 1979 року народження. У наслідок ДТП водій «ДАФ» з тілесними ушкодженнями госпіталізований до медичного закладу.

 

Цього ж дня, близько 20:30 години, у смт. Велика Багачка, по вулиці Чкалова, водій автомобіля «ЗІЛ-130», 1993 року народження, зіткнувся з велосипедисткою, 1980 року народження, місцевою мешканкою. У наслідок ДТП жінка з тілесними ушкодженнями доставлена до медичного закладу.

За обома фактами вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 серпня 2021, 10:30 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації