Вхід | Реєстрація

На Полтавщині горять торфяники

На Полтавщині горять торфяники

17 серпня о 09:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу поверхневих покладів торфу поблизу с. Бутівці Хорольської міської громади. Глибина залягання 0,1-0,2 м. Вогнем знищено поверхневі поклади торфу на площі 3 га.

У гасінні пожежі бее участь відділення 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Наразі триває ліквідація пожежі, залишилось ліквідувати горіння на площі 2,7 га.

Того ж дня, о 07:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у м. Миргород на відкритій території сталася пожежа.

Рятувальники, які прибули на виклик, з’ясували, що вогнем охоплено близько 4 га поверхневих покладів торфу, глибиною залягання 0,15-0,2 м.

В гасінні пожежі беруть участь 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини, а також 1 одиниця пристосованої техніки ТОВ «Енергофінанс».

Наразі триває ліквідація пожежі, залишилось ліквідувати горіння на площі 3,6 га.


Автор: ГУ ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 серпня 2021, 12:35 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації