Вхід | Реєстрація

Гори, моря, пустелі і каньйони: все це є в Україні

Гори, моря, пустелі і каньйони: все це є в Україні

Хтось із дуже древніх, і дуже мудрих китайців, колись сказав:

– Для того аби пізнати Всесвіт, можна не виходити за поріг власної оселі.

Звичайно, даний вираз є загальнофілософським і більш відповідає темі пошуку власної сутності в цьому світі. Але, якщо трішки «приземлитися» і поміркувати над китайською мудрістю з точки зору пошуку  гарної  ідеї для подорожі Україною, то в кінці-кінців доведеться визнати, що і в цьому древній буддійський мудрець мав рацію.

Дійсно, для того аби побачити тисячолітні гори, глибокі каньйони, піщані пустелі і навіть термальні джерела, зовсім необовязково їхати кудись далеко – в США, Ісландію. Марокко. Всі, або пратично всі прекрасні природні чудасії є в самій Україні. Про це дуже доступно і майже поетично розказано в розлогому матеріалі, який можна прочитати перейшовши за посиланням розміщеним вище.

І, щоб помилуватися усіма названими природними феноменами непотрібно отримувати візи, проходити ПРЛ-тести і показувати ковід-сертифікати. Достатньо сісти в автомобіль чи потяг і здолати кілька сотень кілометрів. Ні тобі мовного бар’єру, ні проблем із акліматизацією. Все поряд,  все рідне, все неймовірно красиве.

 

Онлайн-гід вам у допомогу

Взагалі більшості людей для прийняття рішення потрібна допомога, своєрідний поштовх до дії. Не є виключенням і ситуація із вибором маршруту для подорожі.

І ось тут цим самим віртуальним помічником стає онлайн-гід. На електронних сторінках спеціалізованого ресурсу можна побачити усі, або, майже усі мальовничі і чимось знаменні місця України – від древніх замків до унікальних природних ландшафтів.

А потім залишається зробити зовсім небагато – вибрати ціль, розробити маршрут і гайда у дорогу. І так далі, місце за місцем, краєвид за краєвидом. Щоб об’їздити і побачити все, що є в Україні вартого уваги туриста, можливо й цілого життя не вистачить.  Адже як правило одна мандрівка спонукає зробити іншу, надихає на подальші туристичні «подвиги», приносить нові враження і відкриття, вже зроблені самостійно, без підказки.

Тому таки праві були китайці щоб пізнати весь світ, всі його принади, можна далеко не їхати. Все це є у нас, в Україні. А з цим і проста істина заново відкриється – найкраще, там , де ми є, живемо, працюємо, подорожуємо, радіємо.

А для того, щоб у цьому зайвий раз впевнитися, потрібно спробувати. Потім вже ніхто не зупиняється аби лиш часу для нових подорожей вистачало.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 серпня 2021, 11:57 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації