Вхід | Реєстрація

Полтавські призери Олімпійських ігор та їхні тренери отримали сертифікати на грошові винагороди

Полтавські призери Олімпійських ігор та їхні тренери отримали сертифікати на грошові винагороди

26 серпня в Полтавській облдержадміністрації відбулася зустріч керівництва Полтавської області з учасниками й призерами ХХХІІ Літніх Олімпійських ігор та їхніми тренерами.

Керівники області вручили спортсменам сертифікати на грошові винагороди й індивідуальні м’які іграшки, які зробили діти своїми руками з різних навчальних закладів Полтавщини.

Сертифікати на суму 1 мільйон 500 тисяч гривень від Полтавської обласної ради та Полтавської обласної державної адміністрації отримали Жан Беленюк, Людмила Лузан, Олександр Хижняк. А їхні тренери – Анатолій Каханевич, Микола Мацапура, Олександр Хижняк старший – сертифікати на суму 250 тисяч гривень:

Сертифікати на 100 тисяч гривень вручили учасникам Олімпійських ігор та їхнім тренерам: Марії Кічасовій-Скорик, Сергію Кічсову, Ленуру Темірову, Анатолію Каханевичу, Людмилі Кукліновській, Дмитру Янчуку, Павлу Алтухову.

Сертифікати на 100 тисяч гривень для дзюдоїстки Єлизавети Каланіної та її тренера Василя Волошина передасть директор школи вищої спортивної майстерності Полтавської обласної ради Костянтин Семеняга.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 серпня 2021, 22:06 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації