Вхід | Реєстрація

Ах, Одеса, Перлина Чорного моря

Ах, Одеса, Перлина Чорного моря

Не дивлячись на те, що весняно-літній сезон підходить до завершення, на узбережжі Чорного моря пляжний сезон іще в повному розпалі. Адже погодні умови дозволяють поніжитися під сонячними променями на березі моря.

Напевно, немає нічого кращого за такий відпочинок. А якщо пощастило провести вільний біля Чорного моря та ще в Одесі, то позитивними емоціями заряджаєшся на увесь рік.

Кожен, хто побував у Південній Пальмірі, мріє повернутися туди, а ще краще — оселитися й пустити коріння. Чудові пропозиції для одеситів і гостей міста, які бажають придбати житло, пропонує житловий комплекс M.PARK, що розкинувся в ідеально облаштованому та екологічно чистому районі.

Життя в Одесі — це чудовий клімат, мальовниче й історико-культурне місто, з якого вийшли світочі української та світової інтелігенції, промислово-індустріальний центр. Наприклад, у Одесі жив виходець із Старих Санжар Юрій Липа, письменник, лікар, один із засновників фітотерапії.

У Перлині Чорного моря завжди є попит на кваліфіковані кадри, у місті багато навчальних , культурних і розважальних закладів. У Одесі ніколи не буває сумно, так як це ще й українська столиця гумору.

 

Житловий комплекс, у якому мріє жити кожен

Враховуючи всі ці фактори, попит на житло в Одесі зростає з кожним роком. Сюди переїжджають жити не лише мешканці України, а й жителі колишніх пострадянських країн. Туристи із Західної Європи із задоволенням купують квартири й будинки на морському узбережжі, аби щорічно повертатися в чудове місто.

І для того, аби придбати в Одесі квартири в гарному районі, та ще й новобудові, потенційні клієнти роками чекають у черзі.

Нагадуємо, що зараз з’явилася унікальна можливість стати власником розкішного житла за доступною ціною. А все завдяки компанії Будова та її дітищу — житловому комплексу під назвою M.PARK.

Комплекс складатиметься з двох сучасних багатоповерхівок, що розміщені на спеціально облаштованій території. ЖК включатиме в себе підземний паркінг, зону відпочинку й доступну інфраструктуру.  Територія надійно охороняється.

Комплекс розташований у зручному місці, у центрі Молдаванки, на Михайлівській площі. Поряд із будівлями знаходиться зелений сквер, де комфортно відпочивати дорослим і дітям. Громадський транспорт доставить до будь-якої точки міста.   

Інфраструктурі мікрорайону можна позаздрити, так як у самому M.PARK і біля нього працюють освітні заклади, торговельні мережі, сервісні установи і підприємства, заклади громадського харчування й відпочинку.

Та справжньою гордістю ЖК є його світлі і просторі квартири з високими стелями різною площею: від 32 до 96 квадратних метрів.

У такому житловому комплексі мріє жити кожен. А на офіційному сайті Будови за посиланням https://budova.ua/ua/sales/m-park/ міститься детальна інформація про ЖК.

Разом із Будовою Одеса може стати вашим рідним містом.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 серпня 2021, 15:56 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації