Вхід | Реєстрація

На Україну насувається циклон з дощами

На Україну насувається циклон з дощами

На початку вересня нас чекає ще 10 днів літа, але пізніше почнуться дощі і похолодає.

За прогнозами синоптиків, приємними будуть перші чотири-п'ять днів місяця: погода - як в середині серпня, сонячно, місцями невеликі дощі, температура вдень до 25 градусів тепла. Друга п'ятиденка виявиться дощовою, але теплою, також до +25 в окремі дні.

Після 10 числа дощі припиняться, антициклон принесе ясну, але прохолодну погоду - вдень не вище +18, вночі - близько п'яти градусів тепла.

Ще більше похолодає до 20 вересня, температура вдень + 10-12 градусів. До того ж зачастять дощі, так що без парасольок, курток і непромокаючого взуття не обійтися.

Але серед осінньої сльоти пішло літо пошле нам останнє "пробач": 21-23-го небо проясниться та вдень потеплішає до + 17-19 градусів. В кінці місяця знову настане суха прохолода, вдень + 10-12, вночі +5 градусів.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 вересня 2021, 21:18 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації