Вхід | Реєстрація

«Полтавагаз збут» знову припиняє постачати газ клієнтам

«Полтавагаз збут» знову припиняє постачати газ клієнтам

Із 1 вересня ТОВ «Полтавагаз збут» припинило постачати газ своїм клієнтам. Відучора ці споживачі отримують газ за рахунок тимчасового механізму страхування побутових споживачів. Надалі для безперебійного газопостачання колишні клієнти «Полтавагаз збут» мають обрати та підключитися до ринкового постачальника.

Із 1 вересня 2021 року ТОВ «Полтавагаз збут», яке забезпечувало газопостачанням побутових клієнтів на Полтавщині, через невиконання вимог Кодексу газотранспортної системи припинило постачати газ 219 тисячам полтавців. Відповідно до Правил постачання природного газу цих клієнтів тимчасово обслуговуватиме постачальник «останньої надії» (скорочено ― ПОН). 

Для безперебійного газопостачання мешканці Полтави та прилеглих районів мають обрати та підключитися до ринкового постачальника. Станом на сьогодні в Україні газ побутовим клієнтам постачають понад 50 компаній. Обрати постачальника й порівняти ціни можна на онлайн-ресурсах «ГазПравда» або «Газотека».

Клієнти, яких обслуговує постачальник «останньої надії», не стають автоматично комерційними клієнтами ГК «Нафтогаз України». ПОН – це тимчасове рішення для уникнення перебоїв із газопостачанням, яке за результатами урядового конкурсу забезпечує ГК «Нафтогаз України».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 вересня 2021, 10:58 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації