Вхід | Реєстрація

Щоб інформація не керувала вами

Щоб інформація не керувала вами

Усім відоме висловлювання про те, що світом керує той, хто володіє інформацією, та якщо облишити думку про те, щоб володіти цим самим світом, вислів не стане менш значущим. Особливо в теперішню високотехнологічну інформаційну епоху.

Але водночас не можна забувати і про інший бік медалі. Адже за допомогою інформації можна керувати і ледве не кожним із нас. І мова тут йде зовсім не про технології сугестивного впливу, які використовують усі - від урядів і спецслужб до звичайних, хоча й високопрофесійних маркетологів.

Знання, відомості, інформація про вас або про ваш бізнес, які потрапили в чужі руки, можуть стати потужною зброєю впливу. Причому впливу саме персонально на вас. Якщо ви в цьому світі щось значите, когось цікавите.

Як правило подібну інформацію збирають, намагаються отримати таємно, тобто без відома об’єкта. Знарядь для того, щоб це зробити більш аніж достатньо. Різне прослуховуюче та записуюче звук і зображення обладнання вже давно не є монополією виключно спецслужб.

Будь-якого бізнесмена, політика навіть найнижчого рівня чи громадського діяча із легкістю можуть "слухати" конкуренти, а то й звичайні недоброзичливці.

Але, на щастя, разом із цим з’явилися нові можливості аби захиститися від несанкціонованого збору інформації про себе.  У всякому разі на сторінці https://iac.com.ua/ru/ професіонали в області цифрових технологій пропонують цілий ряд послуг такого плану.

 

Перевірити можна все - від офісу до автомобіля

Звичайно можна  перевірити свою оселю чи офісне приміщення на предмет несанкціонованого прослуховування і самостійно або за допомогою друзів чи співробітників. Частину необхідного для цього обладнання можна купити ледве не на радіоринку.

Але ж, не даремно було сказано про те, що із дешевою рибки вариться тільки погана юшка. У такому разі гарантії потрібного результату не дасть ніхто.

Тому, якщо людина вважає, що володіє дійсно важливою інформацією і може когось всерйоз цікавити, то краще звертатися за допомогою до професіоналів. Таких, які зібралися в компанії Ай Ем Сі.

За цілком прийнятні гроші, швидко і надійно перевірять не лише ваш офіс. У переліку послуг:

  • перевірка квартир і будинків;
  • перевірка автомобіля, яхти, літака, будь-якого іншого транспортного засобу;
  • перевірка окремих речей і предметів;
  • супровід ділових та інших перемовин.

Тому краще довіритися професіоналам. Лише в такому випадку можна спати спокійно і не боятися того, що за допомогою інформації будуть керувати, читай, володіти вами.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 вересня 2021, 19:53 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації