Вхід | Реєстрація

Головні атрибути весілля для найвибагливіших клієнтів

Головні атрибути весілля для найвибагливіших клієнтів

Із давніх часів в українців існувала традиція одружуватися восени. Саме в цю пору року завершувався збір зернових на полях та овочів і фруктів на городах. У людей з’являлося більше вільного часу для того, аби підготуватися до найважливішої події в житті.

Також на вибір дати одруження впливав церковний календар. Адже українці являлися глибоко віруючими православними християнами та обов’язково дотримувалися постів.

 

Сьогодні жителі нашої країни більше підлаштовуються під інші фактори:

  • наявність вільного залу в ресторані, де планується застілля на честь одруження,
  • графік роботи ведучого, музиканта та знімальної групи,
  • вартість путівок на закордонних курортах, де наречені проводитимуть «медовий» місяць,
  • місячний календар. До речі, якщо вірити астрологам, то у вересні найбільш вдалими для одруження будуть такі дати: 12, 13, 17, 19 та 20,
  • актуальними в наші дні залишаються і церковні устави, вінчання.

 

Обручка — символом кохання наречених

Та щоб у собі не об’єднувала сама церемонія весілля, найголовнішими атрибутами у всі часи були і залишаються обручки. І часто наречені більше часу витрачають на вибір саме обручок, ніж на всі інші весільні приготування. Адже перстень назавжди залишиться на безіменному пальці правої руки. Саме обручку називають символом кохання наречених.

Навіть у моменти, коли кохані знаходяться на відстані один від одного, каблучки нагадають їм про любов, яку вони відчувають до своєї половинки.

Протягом кількох десятиліть найбажанішими обручками для наречених являються вироби ювелірного дому «ZARINA». Як пояснюють самі клієнти компанії, при виготовленні ювелірних виробів враховані всі вподобання наречених. Детальніше із ювелірними виробами «ZARINA» можна познайомитися на офіційному сайті компанії за посиланням. https://zarina.ua/ru/catalog/kolca/obruchki. Відвідувачі веб-сайту мають можливість придбати обручки онлайн. 

 

Чому саме «ZARINA»

По-перше, одні віддають перевагу обручкам із білого золота, інші — з рожевого, треті — із жовтого. Також чимало чоловіків і жінок залюбки носять срібні персті й каблучки. 

По-друге, не кожній парі до вподоби стандарті обручки круглої форми. Декому більше до душі — прямокутні чи злегка заокруглені.

По-третє, для оригінальності закохані замовляють обручки, оздоблені дорогоцінним і напівдорогоцінним камінням — сапфір, рубін, цирконій.

Тобто, ювеліри компанії «ZARINA» не просто виготовляють прикраси із високоякісних дорогоцінних матеріалів, а турбуються про те, аби задовольнити бажання кожного замовника. Щоб закохані, які придбали обручки у «ZARINA», пронесли ці символи кохання через усе своє життя.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 вересня 2021, 09:52 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації