Вхід | Реєстрація

Кубок Яременка здобувають «Лелеки»

Кубок Яременка здобувають «Лелеки»

12–13 лютого в спортзалі Царичанської ДЮСШ відбулися футзальні поєдинки на Кубок імені Яременка, воїна-інтернаціоналіста, який загинув у Афганістані.

У суботу пройшли відбіркові матчі, переможці яких здобули путівки до півфіналу. Згідно жеребкування, перший поєдинок за вихід до фіналу відбувся між командами «Лелеки» (Рудка) та «Динамо» (Царичанка). Рудчани без особливих проблем переграли своїх суперників з рахунком 18:6.

Другий матч за путівку до фіналу проходив у досить напруженій боротьбі між командами «ДЮСШ» і «Мир» (Царичанка). Основний час матчу закінчився мирно нічиєю, яку із повним правом можна називати «бойовою». Адже команди наколотили одна одній по одинадцять голів.

У підсумку, переможець поєдинку визначався в двох п’ятихвилинних додаткових таймах. Фортуна в цьому протистоянні була на боці «ДЮСШ». Двобій двох рівних команд закінчився перемогою «ДЮСШ» — 13:12.

Поєдинок за бронзові медалі між командами «Динамо» та «Мир» закінчився перемогою «мирян».

Фінальний матч між командами «Лелеки» (Рудка) та «ДЮСШ» пройшов аж занадто спокійно. У футболі та футзалі те, що відбулося, називають «грою в одні ворота». Поєдинок закінчився впевненою перемогою рудчан з рахунком 12:0.

Команди-призери нагороджені кубками, а гравці отримали медалі. Призи кращих гравців фіналу отримали Максим Свистун із ДЮСШ та Володимир Стратій, який виступає за «Лелеки».

Нагородження проводили голова Дніпропетровської обласної спілки ветеранів Афганістану Віктор Волошин та голова Царичанської громадської організації воїнів‑інтернаціоналістів «Захист» Віталій Шаповал.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 лютого 2022, 13:52 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації