Вхід | Реєстрація

Покаталися …

25 березня близько 3 години ранку до чергової частини Кременчуцького міського управління звернувся кременчужанин. Він повідомив міліціонерам про те, що  троє невідомих на вулиці Карнаухова намагаються незаконно заволодіти автомобілем ВАЗ-21011.
На місце події швидко виїхала слідчо-оперативна група. Менш ніж за годину зловмисників на викраденій автівці було затримано працівниками ВДАІ міста Кременчука. Міліціонери з’ясували, що водієм авто був 19-річний місцевий житель. Він разом зі своїми товаришами, повертаючись із хмільної гулянки, вирішив «поцупити» автомобіль, що стояв на вулиці біля будинку та разом із друзями проїхатися з вітерцем. Та довго насолоджуватися екстремальною їздою компанії не довелося – працівники ДАІ оперативно виявили та затримали крадіїв.
На даний час авто повернуто власнику. Відносно затриманого молодого чоловіка вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею  289 Кримінального Кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом).

Автор: Анна Волювач, прес-офіцер КМУ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 березня 2010, 12:17 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації