Вхід | Реєстрація

Серед переможців – гадячанка

Серед переможців – гадячанка
Департамент Державтоінспекції МВС України, Перший автомобільний телевізійний канал та автомобільний журнал "Автоцентр" оголосили проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку під гаслом "ДАІ майбутнього".
12 березня 2010 року в приміщенні обласного центру естетичного виховання учнівської молоді був проведений фінал обласного етапу конкурсу, в якому брали участь 9 переможців та інші учасники цього конкурсу, а також діти зі шкіл м. Полтави та інтернатських закладів.
Конкурс проводився з метою залучення дітей і юнацтва до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міст, заміських дорогах та сільській місцевості, у транспорті. У конкурсі брали участь діти трьох вікових категорій: І категорія – 6–9 років; ІІ категорія – 10–13 років; категорія – 14–16 років.
Роботи виконувалися довільною технікою (малюнок, живопис, композиція) і відображали теми, пов'язані з безпекою поведінки на дорогах, вулицях, у транспорті, а також з уявленням дітей-конкурсантів про Державтоінспекцію майбутнього.
У роботах оцінювалися актуальність та повнота розкриття теми, рівень володіння технікою виконання та творчий підхід у висвітленні теми.
Приємно, що серед переможців є і гадячанка. Учениця Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ст. № 2 ім. М. Драгоманова Софія Кокошвілі зайняла ІІІ місце у другій віковій категорії.
Учасники, які посіли у конкурсі перше, друге, третє призові місця в трьох
вікових категоріях, отримали цінні призи – цифрові фотоапарати, мобільні телефони, наручні годинники «Касіо», також всі учасники отримали заохочувальні призи (чашки, ручки, блокноти з логотипами Державтоінспекції та поліграфічну продукцію з малюнками переможців учасників конкурсу та фотографіями організаторів).
На честь нагородження переможців було влаштовано святковий концерт за участю вихованців обласного центру естетичного виховання учнівської молоді.


На фото: Софія Кокошвілі – бронзова призерка конкурсу малюнка

Автор: Петро Багнюк, державтоінспектор Гадяцького ВДАІ; www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 березня 2010, 13:31 | Гадяч | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації