Вхід | Реєстрація

Медики просять у міськради 300 тис. грн на туберкулін

У Кременчуці склалася складна ситуація із забезпеченням лікувальних закладів міста туберкуліном для проведення туберкулінодіагностики дітям та підліткам. У зв’язку із відсутністю туберкуліну у 2009 році план цих щеплень було виконано на 75,8 %. Туберкулін був придбаний за рахунок обласного, місцевого та державного бюджету у ІІІ-ІV кварталах минулого року, пише Новини Полтавщини.
У зв'язку із подорожчанням туберкуліну у 2010 році медики просять виділити з бюджету міста 300 тис. грн. для закупівлі цього препарату. 30 березня 2010 року, як повідомляє прес-служба Кременчуцької міськради, на сесії міської ради розглядатиметься питання про виділення 70 тис. грн. на придбання туберкуліну. Питання про можливість виділення всієї необхідної суми, за словами заступника міського голови Кременчука Тетяни Неіленко, розглядатиметься при прийнятті бюджету міста.

Автор: www.mobus.com


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 березня 2010, 17:10 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації