Вхід | Реєстрація

Немає пилососа – бери віник

Узимку комунальники боролися з ожеледицею і посипали дороги. Наразі, якщо не прибрати бруд після зими, то зливовки заб’ються піском, гранвідсівом та дрібним щебенем. Отже, на вулицях працюють автомобілі зі щітками, які змітають бруд ближче до бордюрів, а далі доводиться прибирати вручну. Перший заступник начальника міського УЖКГ О. Прядко розповідає, що прибирання вулиць доручено КАТП-1628:
— Насамперед комунальники працюють на магістральних дорогах та основних транспортних маршрутах. За нашими підрахунками, це понад 20 км доріг.
У Кременчуці давно мріють про спеціальний дорожній пилосос, але щороку не знаходять на нову техніку коштів.
— Не приберемо сьогодні – будемо мати проблеми зі зливовою каналізацією. Вже зараз виявлено дві труби в районі пров. Героїв Бреста та пров. Вишневого, які забиті на півметра піском та мулом, – розповідає завідувач відділу екології Г. Демьохін. – Ця проблема непокоїть не лише комунальників, а й екологів, адже через зливову каналізацію весь бруд плавно перекочує у річки. Тому зараз зробимо дві корисні справи, якщо приберемо вулиці вчасно, доки не пройдуть дощі.

Автор: Лариса ГОРИСЛАВЕЦЬ, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 квітня 2010, 15:23 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації