Вхід | Реєстрація

У Кременчуці внаслідок бійки загинув чоловік

У Кременчуці внаслідок бійки загинув чоловік

До поліції Полтавщини 29-грудня, близько 21:50, надійшла інформація, що поблизу одного із розважальних закладів міста Кременчук виник конфлікт між групою осіб, під час якого чоловік отримав тілесні ушкодження. Прибувши на місце події лікарі та поліцейські виявили молодого чоловіка з численними тілесними ушкодженнями у тяжкому стані. Медичні працівники одразу приступили до невідкладних реанімаційних заходів, але врятувати життя потерпілому не вдалося. Поліція відкрила кримінальне провадження.Слідчо-оперативна група поліції, яка прибула на місце події, встановила особу загиблого. Ним виявився місцевий 25-річний мешканець. Наразі тіло чоловіка направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

Олександр Холондович, начальник Кременчуцького районного управління поліції, повідомив: «Під час першочергових, оперативно-розшукових та слідчих дій поліцейські за кілька годин встановили очевидців та учасників конфлікту. Попередньо відомо, що між двома компаніями, які відпочивали в закладі, виник конфлікт, який надалі переріс у бійку на вулиці. Унаслідок бійки загинув 25-річний місцевий чоловік. У рамках відкритого кримінального провадження тривають слідчі дії».

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередніми кваліфікуючими ознаками частини 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 грудня 2022, 11:09 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації