Вхід | Реєстрація

У Кременчуці горіли 2 автомобілі

У Кременчуці горіли 2 автомобілі

До Кременчуцького районного управління поліції Полтавщини 27-го січня, близько 23-ї години, надійшла інформація від місцевого мешканця, 2003 року народження, що у Кременчуці, по провулку Героїв Маріуполя на парковці горить автомобіль. Обставини події з’ясовує слідчо-оперативна група поліції. 

Отримавши інформацію про загоряння автівки, на місце події прибула слідчо-оперативна група поліції, яка встановила, що на закритому охоронюваного майданчику відбулась пожежа автомобіля «БМВ Х5», який належить мешканці Кременчука, 1998 року народження. Полум'ям також було пошкоджено автомобіль «Субару Форестер», що був припаркований поруч. Авто належить кременчуківцю, 1987 року народження.

Наразі обставини та причини загорання транспортних засобів встановлює слідство.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 (Умисне знищення або пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 січня 2023, 11:56 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації