Вхід | Реєстрація

Із Кременчука до Полтави можна доїхати за 36 гривень

Із Кременчука до Полтави можна доїхати за 36 гривень

Електропотяг ЕР9М №507 виготовлений у цеху Рижського вагонобудівного заводу в 1977-му. Спершу електричка курсувала в Київській області, у 2002-му її передали в депо Гребінки, а в 2008-му — в Полтаву. Останні двадцять років потяг їздив залізничними шляхами Полтавщини, повідомляють у інтернет-ЗМІ.

6 жовтня минулого року електричку відправили на ремонт у столицю в рамках проекту Kyiv City Express. У потязі оновили навігацію, електроніку в кабіні машиніста, систему сповіщення пасажирів, відеонагляд за салоном і бортами, встановили мікрохвильову пічку. Салон обладнали яскравим освітленням, тонованими вікнами  та електронним таблом. Пасажири тепер сидітимуть на комфортних кріслах. У салоні є кріплення для велосипедів, облаштовані пандуси, місця для людей з інвалідністю. Повністю оновлений санвузол, туалетну кімнату розширили та встановили сповивальний столик для немовлят.

1 лютого потяг прибув до Полтави, а 10-го відправився маршрутом Кременчук — Полтава.

Електропотяг працює в двох режимах: експрес і як звичайна приміська електричка.

Кременчук — Полтава (експрес). О 6:02 потяг №7006 відправляється із Кременчука до Полтави, зупиняючись на станціях: Галещина, Козельщина, Ганнівка, Кобеляки, Ліщинівка, Нові Санжари, Мала Перещепинська. На станцію Полтава-Південна він прибуває о 8:12.

Проте у зворотному напрямку концепція змінюється і потяг стає приміською електричкою, що зупиняється на всіх станціях.

З Полтави електричка №6533 відправляється о 9-й годині. Прибуває на станцію о 12:26. Назад із Кременчука до Полтави електричка виїжджає о 14:08, а прибуває о 17:50.

18:10 електричка відправляється з Полтави до Кобеляк, а назад повертається о 22:06. На цьому робочий день ЕР9М-507 закінчується, а вранці розпочинається новий маршрут зі станції в Кременчуці.

Ціна квитка із Кременчука до Полтави на електричці становить 36 гривень.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 лютого 2023, 14:09 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації