Вхід | Реєстрація

Кому підходить консоль PlayStation 5 Digital Edition

Кому підходить консоль PlayStation 5 Digital Edition

Коли у 2020 році виробники PlayStation випустили дві модифікації ігрової консолі, гравці навіть розгубились. Візуально принципових відмінностей між моделями вони не помітили, а компанія не одразу надала роз’яснення. Тож зараз розберемося, для кого було створено конфігурацію PlayStation 5 Digital Edition і кого вона підкорить? Знайти модель можна на сайті retromagaz.com.

У вас є гарне інтернет-з’єднання

Через деякі особливості конструкції модель PS5 Digital Edition потрапляє у повну залежність від інтернету. Тож визначтеся:

  • чи дозволить ваш провайдер завантажувати понад 100 гігабайтів даних;

  • чи швидко це буде відбуватися або ж на завантаження піде тиждень;

  • чи буде у вас постійний доступ до мережі.

Якщо якість з’єднання та пропускна здатність низькі, можна замінити провайдера на якіснішого. Або зупинитися на виборі модифікації PS5. Вона може працювати з оптичними носіями інформації. До речі, ця модель коштує дешевше.

Фізичні накопичувачі для вас неважливі

Усіх геймерів можна поділити на два табори. Одні будуть захоплюватися цифровими технологіями та з радістю відправлять диски у сміттєвий бак. Інші ж — прихильники традиціоналізму, — навряд чи виберуть модель, в якій не буде дисководу.

Наприклад, майже всі виробники ноутбуків уже відмовилися від дисків. Тож у моделі PlayStation 5 Digital Edition теж немає дисководу. Якщо вас не лякає перспектива зберігати ігри в цифровій бібліотеці — це ідеальний варіант консолі для вас. Ви навряд чи зможете грати в старі ігри, тож доступним буде тільки той пакет ігор, що є в наявності в цифровій бібліотеці Sony. Це не добре і не погано — вибирайте просто той варіант, який влаштовує вас більше.

Ви обожнюєте симетрію в дизайні

Якщо ви естет чи схильні до перфекціонізму, тоді модель 5 Digital Edition створена спеціально для вас. На відміну від класичного варіанту, тут оптичний привід не випирає і не створює зайві фігури. Ця модель має більш витончений вигляд через гладку текстуру й симетричний дизайн.

Тож, якщо всі зазначені пункти — про вас, PS 5 Digital Edition стане вашим ідеальним компаньйоном у світі сучасних ігор та новітніх технологій. У випадку ж, якщо вашого інтернету недостатньо, або ви віддаєте перевагу дисковим іграм, варто вибрати для себе іншу модель приставки Play Station.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 лютого 2023, 08:19 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації