Вхід | Реєстрація

42% українців не можуть отримати «права»

42% українців не можуть отримати «права»

У Головному сервісному центрі МВС розповіли, скільки українців за минулий рік склало іспит на право керуванням транспортним засобом різних категорій.

Офіційно за минулий рік, попри війну, в автошколах зареєстровано 776 622 іспитів з теорії, але успішно складено було 323 076. Тобто 42 % українців не змогли з першого разу скласти теоретичний іспит на право керування транспортним засобом.

Якщо взяти до уваги статистику складання практичного іспиту, то вона кардинально відрізняється. Практичний іспит склали 680 039 раз, що на майже 100 000 менше за теоретичний, але серед них успішними є 423 848. Тому практику з першого разу на відмінно складає 62 % українців.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 лютого 2023, 19:42 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації