Вхід | Реєстрація

Міська рада не продовжила контракт із головним лікарем

Міська рада не продовжила контракт із головним лікарем

24 лютого виконуючий обов’язки міського голови Василь Фещенко повідомив головному лікареві Кобеляцького ПМСД Любові Коломієць про те, що контракт із нею продовжувати не будуть.

Основна причина - досягнення пенсійного віку. Любов Афанасіївна вже кілька років керує медичною "первинкою" в Кобеляцькій громаді, маючи право на заслужений відпочинок.

Любов Коломієць сприйняла повідомлення міського голови, м’яко кажучи, без ентузіазму. В документі про отримання повідомлення вона розписалася, але від квітів відмовилася і швидко покинула кабінет.

Вже екс-керівник попередила міських чиновників про те, що у зв’язку із її фактичним звільненням, колектив ПМСД не отримає зарплату. Причина - необхідність перереєстрації в Національній службі здоров’я України та виготовлення нового електронного підпису.

Натомість у міській раді впевнені у тому, що зміна керівника ніяк не вплине на роботу комунального підприємства.

Виконувати обов'язки головного лікаря ПМСД буде Наталія Джевела.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 лютого 2023, 21:23 | Кобеляки | Спорт і здоров'я


1. микола козак / 25 лютого 2023, 12:15
Ну хоч одне рішення радою прийняте нормально , а то скоро пенсіонерів в лікарню і школу будуть водити під руки.Вважаю , є в пенсіонера здоровя , візьми десять соток земельки і вирощуй городину , щоб цибуля не коштувала по 50грн за кілограм , заведи курочок , щоб яйця були дешевшими і молоді будуть робочі місця , і обслуговування в лікарні значно поліпшиться , може не будуть посилати через дорогу , а лікуватимуть.
2. Niko / 25 лютого 2023, 22:10
О, Микола Козак, та ви, мабуть, вже своїй матері чи бабусі взяли 10 соток земельки для городини та і курочок не забули....
А, можливо, хай молоді попрацюють на земельці, щоб знали ціну праці.
До того ж, через дорогу сидять молоді та і посилають туди ж також молоді. Відносно молоді, звичайно. І не дай боже потрапити до таких молодих спеціалістів. Прийшлося мені повезти матір до молодої хірургині. То вона навіть не встала зі свого стільця, скомандувала зняти пов"язку з ноги і через плече глянула на рану. Виписала писульку, без слів тикнула і відвернулася. Вже в коридорі дочиталися, що то направлення на стаціонар.
Оце так ,,лікують" молоді. А коли були ,,старі" то і пов"язку знімуть правильно, і рану оглянуть з усіх сторін, і розпитають про почуття: чи болить, та як і коли болить. А потім почистять рану і самі забинтують. Не були приклеєні до своїх стільців.
Коли ВСІ ,,СТАРІ" лікарі підуть з лікарні, то ходити туди вже буде нічого.
3. ixtamnetka2 / 26 лютого 2023, 14:22
Жаль !!! ДУЖЕ ЖАЛЬ !!! Єдиний толковий ЛОР на всю лікарню і того звільнили ! До кого тепер звертатися, хто лікуватиме ? Та такі спеціалісти на вагу золота ! Не знаю її, як керівника, а знаю як спеціаліста в свой галузі. Молоді, кажете, з перспективою творчого росту і т.д. і т.п. ? Та поки вони будуть "творчо зростати" ,другими словами експериментуючи на нас з вами, ми просто будемо помирати, бо нам лікуватися потрібно сьогодні і зараз, а не спостерігати за їх творчим ростом.
4. микола козак / 26 лютого 2023, 16:13
3.ixtamnetka2
«ми просто будемо помирати, бо нам лікуватися потрібно сьогодні і зараз, а не спостерігати за їх творчим ростом.»

Мав намір більш нічого тут не писати , але - хіба це молоді так розвалили медицину , що всих посилають через дорогу?Хіба молоді привчили вас таскати торби і гроші , щоб на вас хоч якось звертали увагу?Дійсно і серед молодих є бездарі , які навчались за гроші батьків і сяк так отримали дипломи , але ж багато і талановитих , сучасних , молодих , які не вимагають торби і гроші , які не дивляться на ранги і положення в суспільстві , для яких всі громадяни рівні , що в пенсіонерів відсутнє.А хто спеціаліст на вагу золота , а хто нестяпа , вирішуватимуть люди.А водить під руки на роботу і переставлять ноги , думаю з навіть тих , хто на вагу золота , віддачі дуже мало.
5. sonechko / 26 лютого 2023, 18:04
Доброго.Не витримала- зареєструвалася. Я ніколи не розділяла лікарів на молодих та старих. Є інші критерії:професіоналізм, людяність, порядність. Тому хочу сказати за лікаря Коломієць Л.А. Всі ці три критерії в ній присутні. Я лор-пацієнт зі стажем, лікувалася у всіх місцевих ЛОРів. З тиждень назад прийшлося знову побувати в поліклініці. Ніхто не зміг допомогти, крім слів:,,у вас все нормально, патології нема". Вирішила сходити до Любов Афанасіївни, знаючи її як хорошого ЛОРа. Звісно, вона головний лікар, але в крайньому разі вижене. Не вигнала, подивилася знімок, призначила лікування. Без торби, без грошей.Тому судити потрібно по поступкам, а не по віку. Який, до речі, не такий і страшний у Коломієць. Не помітила, щоб хтось водив її ,,під руки на роботу і переставляв ноги", як написав ,,микола козак", та ще й не один раз.
6. микола козак / 26 лютого 2023, 19:03
5.sonechko
« призначила лікування. Без торби, без грошей»

Перш за все я не вів мову за пані Коломієць , я її просто незнаю , а вас вона прийняла більш за все по знайомству , когось незнайомого можливо і не прийняла , а вас пацієнта хі стажем щось ніяк не вилікують.То похвально , що ви оцінюєте професіоналізм і порядність з людяністю , але от не розділяю порядність в даному випадку , коли людині підносять квіти , вітаючи з виходом на відпочинок , а вона розвертається і виходить , а можливо ж було прийняти квіти , а потім запропонувати свої послуги вже на посаді звичайного лор спеціаліста .
7. sonechko / 26 лютого 2023, 19:53
Можливо, ви неуважно прочитали статтю?
Фещенко під розпис повідомив головного лікаря, що контракт із нею продовжувати не будуть і не знайшов нічого кращого, як вручити квіти. В такому випадку було б краще офіційним листом повідомити, бо це не привітання із виходом на відпочинок, а фактично звільнення. Я б також не прийняла квіти в такому випадку і при цьому не почувалася непорядною...
Ні, прийняла мене лікар не по знайомству, ми не знайомі. Чи вам взагалі важко зрозуміти, щоє люди, які допомагають без торб, без грошей і навіть без знайомства.
8. Selena2017 / 26 лютого 2023, 20:54
6.микола козак
« я не вів мову за пані Коломієць , я її просто незнаю»


Це просто шедевр!!!!!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації